Кирил Петков, или както е известен като Просто Киро“, бил

...
Кирил Петков, или както е известен като Просто Киро“, бил
Коментари Харесай

„Просто Киро“ бил готов да даде министерства на ГЕРБ! Такава комична, смехотворна фигура досега не е имало…

Кирил Петков, или както е прочут като „ Просто Киро “, бил подготвен да даде министерства на ГЕРБ!
През българската политика са минали какви ли не човеци, само че такава комична, смехотворна фигура като Просто Киро не е имало. Така написа в собствен пост евродепутатът Асим Адемов.

SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:

Боже, боже, каква безочливост, каква надменност!!!
Кирил Петков, или както е прочут като „ Просто Киро “, бил подготвен да даде министерства на ГЕРБ!
През българската политика са минали какви ли не човеци, само че такава комична, смехотворна фигура като Просто Киро не е имало.
Той дава министерства на ГЕРБ, той, който яде „ пердах “ от ГЕРБ и на парламентарни, и на локални избори, раздава министерства като победител.
Киро може да раздава единствено литмуси, куролации и всевъзможни други политически халюцинации (лъжливо привидение, възприемано като действителност ).
Той ще раздава министерства когато победи ГЕРБ на избори, а това става все по-вероятна илюзия за Промяната!

 

 

От партията на Петков оптимисти и са подготвени да се върнат към първичната спогодба, както пожелаха сътрудниците им. Уговорката бе ръководство с ротация на 9 месеца, напомня SafeNews.

„ Отстъпихме пред настояването Мария Габриел да е и външен министър с изключение на министър председател. Двамата с акад. Денков явно си имат доверие. Само три в света са такива случаи и това не е типично, само че отстъпихме “, сподели Петков. „ Но в 18 часа ни споделиха, че не могат да подпишат съглашението. В него става дума за идващите 9 месеца. Рестриктирахме плаващите болшинства, с цел да спрем тази процедура и да продължим да се срещаме всяка седмица и да се уговаряме какво вършим през идната. “

Петков твърди, че ГЕРБ са приели и концепциите им за регулатурите

„ Премахнахме всевъзможни квоти вършим процеса по промяната на управителните им органи може би по-бавен, само че по-отворен пред цялото общество. Те като че ли одобриха това “, сподели още Петков. „ Но ние искахме за службите да има промяна и това да се впише в съглашението. Колегите тук имаха проблем с фиксирането на точна дата за започване на промените, желаеха да има по-свободен текст. Ние сложихме дата 31 юни 2024 година за започване на промените в специфичните служби. Тяхната версия беше без точна дата. Чувството беше, че има още едно-две разяснения, само че след това се оказа, че не е по този начин. “

Петков е на мнение, че няма смисъл досието да се върне празна. Има още 7 дни двете партии да се схванат между тях.

„ Не сме се чували след снощните конференция с никого. Отивайки на избори с тази социология нищо няма да променим “, сподели Петков.

Вчера ГЕРБ шокираха България, като обявиха, че ще върнат празна директория на Радев

„ Искаме да имаме равнопоставеност в ръководството. ГЕРБ не може да е един гумен щемпел на промени, които някой е измислил някъде. Използвахме времето, с цел да се приказва за състава на Министерски съвет. Разбрахме се, че сътрудниците от ППДБ не са подготвени да поделят властта. Искат да създадат промени, само че да имат цялата власт, непременно, без да я споделят “, сподели Деница Сачева по време на ексклузивен брифинг.

Тя добави, че до 12.00 часа ППДБ имат време да решат да споделят властта, а не да я държат единствено за себе си и своите партийни функционери. Ако не – връщаме мандата и да си търсят други сътрудници.

 

Още вести четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР