Кирил Петков и Асен Василев звънят на всички депутати от

...
Кирил Петков и Асен Василев звънят на всички депутати от
Коментари Харесай

Трифонов към Асен и Кирил: Отвратително! Дано се задавите с власт!

" Кирил Петков и Асен Василев звънят на всички депутати от “Има подобен народ ". И като споделям на всички - имам поради в действителност на всички. И им изясняват по телефона какъв брой неприятен съм аз, какъв брой положителни и морални хора са те. Разбира се, за да ги убедят да гласоподават за новото предложение за държавно управление с министър-председател Асен Василев ". Това написа в пост във Facebook водачът на " ИТН " Слави Трифонов.

Аз в последните 30 години модерна история на политическия живот за такова нещо не съм чувал. Нито в България, нито по света, написа още Трифонов. 

" Жаждата за власт е позната на историята. Явно човек е по този начин организиран, че този блян да властваш над другите е жесток. Но аз го виждам за пръв път. Това, което вършат Кирил Петков и Асен Василев, очевидно не е нелегално, само че чисто в човешки проект е просто непоносимо. 

Според мен нищо не е непременно, с изключение на грижата за фамилията и хората, които обичаш. Но в случай че властта за един човек е непременно, значи този човек е сгрешен и нездравословен за всички останали. Кирил Петков и Асен Василев, откровено ви поисквам да се задавите с власт, приключва постът на Слави Трифонов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР