“Кирил Петков и Асен Василев са наши съмишленици. Това, което

...
“Кирил Петков и Асен Василев са наши съмишленици. Това, което
Коментари Харесай

Христо Иванов: Кирил Петков и Асен Василев са наши съмишленици

“Кирил Петков и Асен Василев са наши съидейници. Това, което са почнали, генерира доверие и би трябвало да продължи. Това, че генерира и офанзиви, валидира обстоятелството, че то би трябвало да продължи. Естествено е за нас да ги подкрепим в техните планове, само че те споделиха, че откакто се разпусне Народното събрание, тогава ще анонсират своите решения “, разяснява съпредседателят на “Демократична България “ Христо Иванов.

Той не отговори на въпрос дали Кирил Петков и Асен Василев може да влязат в листите на Демократична България.

“Да не влизаме в такива спекулации сега. (...) За нас е доста значимо да не позволим това събиране на българската демократична общественост на едно място да бъде разколебано. Ще създадем всички рационални дейности да не позволим рацзцепление, в противен случай - да се съберем, да надградим, да използваме капацитета и доверието, което всеки един носи. Това е въпрос на политическа технология и намиране на формула. Ние сме извънредно положително настроени, че това би трябвало да се свърши. Но дано те да си вземат решенията и да ги анонсират и оттова нататък ще работим “, уточни Иванов пред БНР.

Естествено е да имаме претендент за президент, добави той.

Христо Иванов сподели, че Демократична България няма да отиде на плануваната среща с Българска социалистическа партия за третия мандат за сформиране на държавно управление.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР