Кирил Петков е твърдо решен да има арести на корумпирани

...
Кирил Петков е твърдо решен да има арести на корумпирани
Коментари Харесай

Кирил Петков нареди: Няма време. Искам реални арести!

Кирил Петков е твърдо решен да има арести на корумпирани лица.

Той разгласи това персонално преди минути при Сашо Диков. 

Томислав Дончев прави някакви пиари, с цел да се усещат като съпротива, сподели Кирил Петков.

Ние сме на месец и половина държавно управление, отговори той на въпроса на Диков за какво се бавят нещата със правосъдната система.

" Всяка седмица групирам и ДАНС, и Бойко Рашков и им споделям: " Нямаме време. Трябва да действаме по този начин, че да имаме действителни арести. Хората желаят действителни арести. Хората са спрели да имат вяра на хрумвания и проекти. Работи се. Надявам се скоро време да имаме съществени арести - и по линия на " Булгаргаз ", и по всевъзможни други линии. Това беше невероятно преди 1 година с всичките газови ползи. Искаме да забележим по линия на автомагистралите. По линия на енергетиката. По линия на автомагистралите Рашков работи доста съществено ", съобщи довечера в предаването " ЕвроДикоф " министър председателят Кирил Петков, само че не сподели тъкмо дали става въпрос за Барселонагейт.

По негови думи Бойко Рашков даже да има данни за закононарушение, е необходим прокурор, с който да работи, с цел да се стигне до арест, съобщи Сега.



Според Петков смяната в прокуратурата следва. Той изрази и оптимизъм за законите, които парламентарното болшинство ще внесе във връзка с правосъдната система - работило се допустимо най-бързо и евентуално до 4-5 седмици ще има действителни резултати.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР