Кирил Петков е поискал оперативния щаб на изборите да бъде

...
Кирил Петков е поискал оперативния щаб на изборите да бъде
Коментари Харесай

Стоянов: Петков поиска зам.-министър Кирил Ценкин да ръководи оперативния щаб на изборите

К ирил Петков е изискал оперативния щаб на изборите да бъде управителен от зам.-министър Кирил Ценкин. Това съобщи вътрешният министър в оставка Калин Стоянов, представен от.

" Тогава аз му споделих, че това доста мъчно може да се случи и даже е невероятно, защото постоянно обратно във времето, а и за напред, ще бъде и е бил основния секретар. Няма по какъв начин лице, което е част от политическия кабинет да бъде началник на оперативния щаб ", сподели той. 

 

Стоянов съобщи, че в негови кабинет не един път е ходил Кирил Петков. " Асен Василев не е идвал в моя кабинет. Бойко Борисов в никакъв случай не е идвал в моя кабинет ", сподели още той. 

На въпрос кой го е поканил за министър в кабинета Денков-Габриел той съобщи: " За подред път ще го кажа, единствения човек, с който съм разговарял е господин Кирил Петков ". 

Министърът в оставка разгласи, че все още не е разговаряно с него за присъединяване в длъжностен кабинет. 

По тематиката с Мартин-Нотариуса той акцентира, че са направени внушения и лъжи по негов адрес. " Аз този човек не го познавам, не съм го виждал и не съм разговарял с него по телефон, приложения или пощенски гълъби, в случай че щете ", безапелационен бе той. 

* Вижте и това видео от архива ни:  

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР