Кирил Петков e обтегнал отношенията си с най-голямата си наследничка

...
Кирил Петков e обтегнал отношенията си с най-голямата си наследничка
Коментари Харесай

САМО В ПИК И РЕТРО: Драма с дъщерята на Кирил Петков

Кирил Петков e обтегнал връзките си с най-голямата си наследничка Ванеса, а аргументите за дрязгите сред татко и щерка били финансови. Съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ самичък съобщи във видеоинтервю в обществената мрежа Инстаграм, че е отказал да устоя първородната си дъщеря, защото тя поискала да прекъсне скъпото си обучение в Америка, където учи за инженер.

Милионерът Петков останал неудовлетворен от решението ѝ и не подкрепил фантазията ѝ да се развива в друга тенденция, която я вълнувала повече. 21-годишната госпожица желала да се реалокира идващото лято от Ню Йорк във Флоренция, Италия, където имала предпочитание да твори върху белия лист и да напише дебютната си книга. Новоизлюпеният политик ѝ поискал триумф, само че ѝ споделил, че трябвало да се оправя финансово сама и той не желае да харчи пари за авантюристичните ѝ пориви. Затова Ванеса му съобщила, че щяла да си откри работа като сервитьорка и макар неодобрението му отново възнамерявала да преследва фантазията си до дъно.
свързани новини37617на 25.11.2021146321на 25.11.2021
В момента тя е студентка в NYU Tandon School of Engineering в Ню Йорк, а информация с ценоразписа на университета демонстрира, че таксата за една семестриална година там коства 57 840 $, или 100 хиляди лв.. Преди да отиде в университет, Ванеса е учила в две други влиятелни учебни заведения – едно в Канада, както и в Софийската математическа гимназия.

Очевидно майка ѝ – канадката Линда, няма думата във връзка с нейното обучение. Петков решавал и какъв да бъде пътят на другите им две по-малки щерки. По негово гледище те посещавали уроци по математика и също се целели към СМГ. Едната към този момент била призната, а другата занапред щяла да кандидатства там. Преди това двете посещаваха частно учебно заведение в София с годишна такса 10 хиляди лв..

Най-голямата дъщеря на Петков, която се ражда, когато той е единствено на 20 години, не е ангажирана с политическата му кариера и е единствената от цялото семейство, която не агитираше за него по време на предизборната му акция в обществените мрежи, за разлика от жена му, майка му и татко му.



Петков с щерка си Ванеса



Ванеса в тийнейджърския си интервал



Цялото семейство на Кирил Петков

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР