Кирил Петков е натискал страшно министъра на вътрешните работи Калин

...
Кирил Петков е натискал страшно министъра на вътрешните работи Калин
Коментари Харесай

Балабанов: Кирил Петков е натискал страшно МВР шефа да сложи личния си гард да отговяря за изборите

Кирил Петков е натискал ужасно министъра на вътрешните работи Калин Стоянов да разпореди на заместника му Кирил Ценкин да дава отговор за изборите.

 

Това сигнализираха Тошко Йорданов и Станислав Балабанов от Има Такъв Народ в коридорите на Народно събрание.

 

Притеснително нещо витае в общественото пространство. Попитайте Политическа партия, Кирил Петков и Калин Стоянов имало ли е подобен напън. Неслучайно ви пущам към вас тази информация, тъй като това, което ние научихме, е доста притеснително, посочи Балабанов.

 

Няма да мога да изнеса информация за Нотариуса, тъй като ние не получихме такава. Питахме какви контакти са имали политици, магистрати и служители на реда, изясни Йорданов за закритото чуване за Нотариуса на Калин Стоянов.

 

Нямам какво да ви кажа, тъй като нищо не получихме като отговор, отсече депутатът.

 

Направихме комисия за Митниците и се надяваме тя да проработи скоро. Подобна бърза оставка като тази на Живко Коцев, не е инцидентна, изясни Йорданов.

 

Има едно само име - името на Кирил Ценкин и натиска на Кирил Петков, бе безапелационен Станислав Балабанов.

 

Това е търговия с въздействие, когато ръководител на партия се обажда на министъра на вътрешните работи и го натиска непосредствен до него и татко му да управлява изборите, възмути се Йорданов.

 

Я да си спомним Политическа партия какво споделиха в тези записи, че би трябвало да вършат избори с техен министър на вътрешните работи, напомни Балабанов.

Кирил Петков постоянно е гледал на службите като на бухалка, той обясняваше, че Ценкин е другар на татко му, искаше той да му е персонална защита, искаше да е началник на НСО. Кирил Петков не ги знае чиновете - капитан, майор, полковник. Това е непосредствено пробутван човек от властта. Тогава имаше скандал с президента, че това не е допустимо, сподели още Йорданов.

 

Значи те желаят на Божанов дружинката да записва кодовете на машинките, а индивидът на бащата на Киро да дава отговор за пазаруването и хартията, уточни той.

 

Питате ли Бойко Рашков дали той не е поставил автограф за дамата на Нотариуса, питайте ги тези хора какво са правили тези хора 9 месеца, не си ли задаваха тези въпроси за Нотариуса, те мълчат като това, дето е Киро, ей като такова мълчат, отсече Йорданов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР