Кирил Петков е Бойко Борисов, но по-добре образован. Той е

...
Кирил Петков е Бойко Борисов, но по-добре образован. Той е
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Петков е Борисов, но по-добре образован. Изобщо не трябва да е в правителството -

Кирил Петков е Бойко Борисов, само че по-добре просветен. Той е нездравословен човек, когато в неговите ръце има власт. За да продължим в остарелия вид на държавното управление, би трябвало Кирил Петков въобще да не взе участие в идващия Министерски съвет. Асен Василев също е добре да не бъде в бъдещия кабинет.


Това съобщи пред bTV водачът на парламентарната група на " ИТН " Тошко Йорданов. Той е на мнение, че министър председателят в оставка е също толкоз властнически и наказателен като предшественика си - водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Когато дадеш репресивна мощ в ръцете на човек, който се усеща последна инстанция, е голям проблем. Дали бухалката ще е в ръцете на този човек или Борисов, няма разлика. За мен Кирил Петков е нездравословен, имам извънредно отрицателни усещания от него като човек, който се е влюбил във властта и се счита за последна инстанция ", сподели Йорданов.

Той подчера, че за разлика от Петков, финансовият министър и вицепремиер в оставка Асен Василев постоянно е държал на думата си, когато е било реализирано обещано единодушие сред съдружните сътрудници. " Не е толков добър финансов министър, само че не е жесток измамник като Кирил Петков. Няма нещо, което Кирил Петков да не е изменил откакто сме го решили съдружно ", съобщи водачът на групата на Има Такъв Народ.

Според Тошко Йорданов отводът на и да се явят на съвещания при президента Радев през днешния ден, е меко казано, проява на пренебрежение към президентската институция. Той разгласи, че на следващия ден от Има Такъв Народ ще отидат на " Дондуков " 2 и акцентира, че никой в новата история на България не си е разрешавал " сходно пошло държание ".

" Като виждам държанието на Политическа партия ми наподобява все по-малко евентуално да има държавно управление ", сподели Тошко Йорданов.

По мотив обвиняванията към Има Такъв Народ за неналичието на вътрешен разговор в партията Йорданов съобщи:

" То тъй като съм подобен сатрап вътре в групата, към този момент 6 индивида напуснаха. Ако беше толкоз грубо при нас, никой нямаше да смее да напусне. В други партии никой не смее да каже " гък ", надали е тъй като там царува ведра атмосфера. "

Тошко Йорданов отхвърли да има връзка сред Има Такъв Народ и някогашния общински консултант от ГЕРБ Орлин Алексиев. Той повтори тезата на водача на Има Такъв Народ Слави Трифонов, че точно Алексиев е дал " злощастното ферари ", което не е запалило.

" Орлин Алексиев няма въздействие върху нашата групировка. Със Слави са си другари, само че нямат общ бизнес, нито са имали, нито някой може да уточни подобен. Това е в действителност тъпота ", съобщи водачът на групата на Има Такъв Народ Тошко Йорданов.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР