Кирил Петков: Днес ще се потвърди замразяването на цените

...
Днес ще се потвърди замразяването на цените. Важен знак е,
Коментари Харесай

Днес ще се потвърди замразяването на цените. Важен знак е, че преди да има сериозен анализ в енергийната система и топлофикация не може да даваме допълнителните разходи на системата към крайните потребители. Това ще стане само след осъществяване на пълен анализ и след като сме видели, че е направено всичко възможно за намаляване на разходите и тогава да отиваме към увеличаване на цените. Това заяви премиерът Кирил Петков, предаде репортер на БГНЕС.

Имахме диалог с областните управители на засегнатите общини. Очаквам пълен доклад днес от тях за щетите от наводненията. С пълен детайл от единични цени, количества. Първо, ще помогнем на населението бързо да има достъп до населените места, вода и ток, и второ, искаме да сме сигурни, че разходваните средства ще бъдат проверени като разходна част, подчерта Петков. В миналото е имало практика при извънредно положение да се дават първо пари без внимателно обследване на разходите, това ще бъде прекратено, категоричен е Петков.

МОН вкара няколко точки за обсъждане за инвестиране в детски градини и училища. Всички партньори от коалицията сме казали неведнъж, че достъп до градини и образование става огромен приоритет, каза още премиерът. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР