Кирил Котев, загуби изборите за кмет в Сандански, но запази

...
Кирил Котев, загуби изборите за кмет в Сандански, но запази
Коментари Харесай

Още един ключов човек на ГЕРБ в Пиринско хвърли оставка от всички постове

Кирил Котев, загуби изборите за кмет в Сандански, само че резервира достолепие, което сподели по време на ръководството и предизборната си акция. Той изрично съобщи, че напуща всички постове, които е заемал в Политическа партия ГЕРБ и ще подава своята оставка като общински консултант, оповестява struma.com.

Кирил Котев

Категоричен е, че ще продължи да се бори за Сандански, тъй като това е „ идея “.
Бившият кмет на Благоевград хвърли бомба

В своето доста персонално послание Кирил Котев благодари на фамилията си, на санданчани, на младежите, на екипа му, с който са осъществили десетки сполучливо планове.

Публикуваме и цялото му послание, без редакторска интервенция:

„ След 4 години няма нищо по-важно от това, което оставяш след себе си и да можеш да си тръгнеш с високо вдигната глава.

Постигнахме доста. Сандански в действителност пое по нов път.

Само за 4 години се направиха неща, за които мечтаехме от десетилетия. Детски градини, учебни заведения, нова спортна зала, знакови поправки и инфраструктурни усъвършенствания.

Имаме утвърдени десетки планове с обезпечено финансиране, които просто би трябвало да бъдат приключени. Няма нищо, за което да скърбя, оставям една подредена и работеща община.

Благодаря за силата и себеотрицанието на екипа ми – на всички хора, с които работихме в Община Сандански. На всичките ми заместник-кметове, на всеки един специалист. Всички триумфи постигнахме дружно и са резултат на общия ни труд.

Специални благодарности и към младежите, които бяха част от тази акция. Които не спяха и горяха всеки ден в нея. Вие бяхте сърцето и душата на нашия екип и даже единствено поради Вас всичко си е коствало. Защото показахме, че младите могат освен да са движеща мощ на смяната в Сандански, само че и нейно лице.

Благодаря на всеки от Вас, който не се огъна и работи да продължим този път, по който дружно поехме. Равносметката през днешния ден е ясна - това се оказа незадоволително.

Показахме, че в политиката може да си честен, непретенциозен и да не отвръщаш на експанзията. Дори, когато тя се пробва да задуши всичко. Че не са нужни доста думи, а работа. Вярвам, че това е единственият правилен път и времето ще го покаже.

В персонален проект бих желал да благодаря на фамилията си - за поддръжката и силата. Ние оставаме тук в Сандански, тъй като няма по-хубаво място на света, на което да желаеме да живеем.

Получих скъпи уроци през последната година и мога да кажа, че съм взел своето решение - напущам постовете, които заемам в Политическа партия ГЕРБ и ще подавам своята оставка като общински консултант. Това е персонално решение, без страст.

От на следващия ден ще продължим да се срещаме и аз ще виждам в очите всеки един от Вас. Ще продължа и да се боря за Сандански, въпреки и с други средства. Защото това е идея.

Можеш да съжаляваш единствено, в случай че не си опитал!

Благодаря Ви другари! “.

ЧЕТЕТЕ В БЛИЦ ГОРЕЩИ НОВИНИ ОТ МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР