Кирил Котев се завръща на поста спортен директор в ЦСКА

...
Кирил Котев се завръща на поста спортен директор в ЦСКА
Коментари Харесай

Кирил Котев е новият спортен директор на ЦСКА 1948

Кирил Котев се завръща на поста състезателен шеф в ЦСКА 1948. За експерта това ще бъде втори интервал на тази позиция в клуба. Котев наследява досегашния състезателен шеф на " алените " Радослав Здравков, който подаде оставка.

40-годишният началник е осведомен с всички процеси в клуба, като до момента той заемаше поста селекционер на ЦСКА 1948 с съществена сфера на активност – българския пазар.

За Котев ролята на състезателен шеф също е добре позната, защото сред юни 2018 година и февруари 2021 година той изведе ЦСКА 1948 до голям брой триумфи точно на този пост - малко след отдръпването си от дейна футболна кариера. Бившият бранител на " алените " завоюва с отбора трофея от Втора лига и промоция в efbet Лига.

През сезон 2017/18 пък като футболист бранителят укрепи състава на ЦСКА 1948 в Югозападната Трета лига, където опитът и лидерските му качества бяха скъпи за защитния вал на " алените ".

Кирил Котев е повторен първенец на България - през 2004 година с Локомотив (Пловдив) и през 2008 година с ЦСКА. Носител на Купата на България с ЦСКА през 2006 година Вдигал е още Суперкупата на България с Локомотив (Пловдив) през 2004 година и с ЦСКА през 2006 година и 2008 година Има на сметката си и 13 мача за националния тим на България и 1 гол.

" Всички в ЦСКА приветстваме новия състезателен шеф на клуба – Кирил Котев, като му пожелаваме да бъде здрав, сполучлив и все по този начин предан на армейската идея! ", написаха от клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР