Кирил Домусчиев подкрепил Делян Добрев, за да се измъкне от

...
Кирил Домусчиев подкрепил Делян Добрев, за да се измъкне от
Коментари Харесай

К. Домусчиев подкрепя Д. Добрев по договорка с Борисов?

Кирил Домусчиев подкрепил Делян Добрев, с цел да се измъкне от офанзивите на вице.-премиера Валери Симеонов. Той заречен на водачите на ГЕРБ Бойко Борисов и Цветан Цветанов да даде рамо в абсурда на депутата Добрев, а в подмяна да бъде спряно следствието на приватизацията на Българския морски флот. Това оповестиха за Фрог нюз източници от ръководещата партия. Те допълват, че поддръжката може да е и поради ползи на Домусчиев в енергетиката и по-конкретно към „ Булгартрансгаз “. Там Добрев също кадрувал от много време. Чрез него и близкият другар на Бойко Борисов Александър Сталийски е подложен изпълнителният шеф Георги Гегов. Той пък назначавал посочени от тях хора. Дали тези клюки ще се окажат факт, ще стане ясно напълно скоро.
Това става единствено дни откакто уеб сайтът ни написа, че министър председателят Борисов е заречен да поддържа вицето си Симеонов, който от две месеца повтаря, че ще даде на прокуратурата приватизацията на БМФ. Ден след обявата ни водачът на „ патриотите “ Симеонов оповести обществено, че дава документи, които уличават Домусчиев в неспазване на контракта за приватизация.

Междувременно потеглиха клюки, че Симеонов ще желае инспекция и на други предприятия от империята на братя Домусчиеви. Заговори се, че Домусчиев потърсил поддръжка и от финансовия министър Владислав Горанов, който живеел в първокласния комплекс „ Есте Пропъртис “, благосъстоятелност на братя Кирил и Георги Домусчиеви.

Делян Добрев е един от най-достойните български политици и депутати. Ако всички хора, които се занимават с политика, бяха като него, със същите експертни и морални качества, България нямаше да има стигане. Това съобщи ръководителят на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) Кирил Домусчиев, който разяснява оставката на депутата от ГЕРБ и ръководител на комисията по енергетика Делян Добрев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР