Кирил Добрев се видя в чудо, след като попадна в

...
Кирил Добрев се видя в чудо, след като попадна в
Коментари Харесай

Банка отказа да издаде карта на Кирил Добрев – още бил част от Националния съвет на БСП

Кирил Добрев се видя в знамение, откакто попадна в " монотонен проблем ", както твърди самият той.

В персоналния си профил във Facebook той показа, че при опит да възобнови кредитната си карта в обслужващата го банка, се оказало, че той към момента е вписан като член на Националния съвет на.

" Имам тъкмо 5000 другари във Facebook от всички специалности и възрастови групи и пол. Безсилен съм да реша един монотонен проблем и апелирам за съвет. 

Преди 1 година, дружно с други мои другари, една жена ме изключи от за 2 път и то още веднъж с машинация.

Да си призная, не пострадвам изключително. Преди Нова година отивам в банката, с цел да си възобновя кредитната карта. Попълвам документите и съм в очакване на новата карта. Днес получавам позвъняване от отдел " Сигурност ", че съм попълнил документи с погрешно наличие. Леко се напрегнах. Нищо, че в България имахме министър председател, попълнил декларация с погрешно наличие, сходно позвъняване ме изненада. Оказва се, че съгласно банката аз съм икономисал, че съм част от партиен управителен орган… Подписал съм се под документ с погрешно наличие.

Как съм “спестил ”, като съгласно една жена нямам общо с партията. Нося документи, решения, медийни изявления, а насреща ми отваря АПИС и чета - Кирил Николаев Добрев, член на Народно събрание на. Защо ни заблуждавате господин Добрев, да не кажем лъжете…

Ако пък разпиша декларация, че съм част от управителен орган, отново лъжа….

Та молбата ми е голяма. Как да направя по този начин, че да не неистина никой освен себе си ", попита той.

Кирил Добрев бе изключен от с изключително съвещание на 29 декември 2021 година Година по-късно Върховен касационен съд постанови, че решението е било взето нелегално, тъй като гласуването се провело неприсъствено, единствено с автограф. На 11 февруари 2023 година на конгрес на удостовери изключването на Кирил Добрев и изваждането му от състава на Националния съвет на партията, макар решението на Върховен касационен съд.



Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР