Кирил Добрев го закъса, след като се оказа, че няма

...
Кирил Добрев го закъса, след като се оказа, че няма
Коментари Харесай

Беля: Изключеният Кирил Добрев остава без кредитна карта заради Нинова

Кирил Добрев го закъса, откакто се оказа, че няма по какъв начин да възобнови кредитната си карта. При инспекция на банката се оказало, че съгласно системата АПИС социалистът още е вписан като член на Националния съвет на Българска социалистическа партия, макар че Корнелия Нинова го изключи още през 2021-ва.

Финансовите си неволи, Добрев показа във фейсбук. Проблемът пристигнал оттова, че при издаване на нова карта клиентът попълня декларация дали е част от управителен орган на партия. А от банката му посочили, че съгласно системата АПИС той още попада като член на Националния съвет на Българска социалистическа партия.



Ситуацията е цялостен тупик - каквото и да заявява, и в двата случая ще попълни документ с погрешно наличие, защото Върховен административен съд е постановил, че той е част от Българска социалистическа партия, а партията споделя, че не е.

Ето и разказът на Добрев:

Имам тъкмо 5000 другари във Facebook от всички специалности и възрастови групи и пол. Безсилен съм да реша един монотонен проблем и апелирам за съвет.

Преди 1 година, дружно с други мои другари, една жена ме изключи от Българска социалистическа партия за 2 път и то още веднъж с машинация.

Да си призная не пострадвам изключително. Преди Нова година отивам в банката, с цел да си възобновя кредитната карта. Попълвам документите и съм в чакаме на новата карта. Днес получавам позвъняване от отдел сигурност, че съм попълнил документи с погрешно наличие. Леко се напрегнах. Нищо, че в България имахме министър председател, попълнил декларация с погрешно наличие, сходно позвъняване ме изненада. Оказва се, че съгласно банката аз съм икономисал, че съм част от партиен управителен орган... Подписал съм се под документ с погрешно наличие.

Как съм " икономисал ", като съгласно една жена нямам общо с партията. Нося документи, решения, медийни изявления, а насреща ми отварят АПИС и чета - Кирил Николаев Добрев член на Народно събрание на Българска социалистическа партия. Защо ни заблуждавате господин Добрев, да не кажем лъжете...

Ако пък разпиша декларация че съм част от управителен орган отново неистина...

Та молбата ми е голяма. Как да направя по този начин, че да не неистина никой с изключение на себе си...

Кирил Добрев бе изключен от Националния съвет на Българска социалистическа партия на изключително съвещание на пленума на 29 декември 2021 година Година по-късно Върховният касационен съд постанови, че решението е било взето нелегално, тъй като гласуването се провело неприсъствено, единствено на автограф.

На 11 февруари 2023 година обаче конгресът на Българска социалистическа партия удостовери изключването на Кирил Добрев и изваждането му от състава на Националния съвет на партията, макар решението на Върховен касационен съд.
Имам тъкмо 5000 другари във Facebook от всички специалности и възрастови групи и пол. Безсилен съм да реша един монотонен...
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР