Кирил Десподов заяви, че засега няма да се връща в

...
Кирил Десподов заяви, че засега няма да се връща в
Коментари Харесай

Кирил Десподов: Ще се радвам да се обединим с Бодуров отново в Щурм

Кирил Десподов съобщи, че към този момент няма да се връща в ЦСКА. Все отново футболистът на Щурм акцентира, че се надява един ден да приключи кариерата си на " Армията ".

" Нещата ми потръгнаха в Щурм, приспособил съм се, усещам се добре, благополучен съм. Първенството е забавно, оспорвано. Когато треньорът ти има цялостното доверие, когато знаеш, че има вяра в теб, няма какво да те спре.
 Снимка 452185
Източник:

Ще се веселя да се обединим с Бодуров още веднъж в Щурм. Той ще помогне доста на тима. Дано да стане. Ние се шегувахме с Нестор, че би трябвало да го вземем. Той е неповторим състезател и би трябвало да играе още на високо равнище.
 Ел Маестро предложил на Бодуров още веднъж да играе с Десподов
Ел Маестро предложил на Бодуров още веднъж да играе с Десподов

Очаква се през зимата бранителят да разтрогне с ЦСКА

Още не съм се видял с господин Дерменджиев. Радвам се, че ще работя с него. Той имаше огромни триумфи с Лудогорец. Трябват ни победи с националния. Тези два мача са генерална подготовка за март месец, когато имаме късмет да се класираме за европейско състезание. Сега треньорът би трябвало да реши на кои играчи може да разчита и по какъв начин да се играе. Аз се надявам и си поисквам положителни резултати.

Гледам ЦСКА, ще им пожелая триумф. Този тим си остава в моето сърце. Не мисля, че промените на треньорите въздействат зле на тима. Понякога това въздейства позитивно ", сподели Десподов.
 Десподов: Най-важното за един футболист е да има самочувствие
Десподов: Най-важното за един футболист е да има самочувствие

" Това е най-малкото, което мога да направя, с цел да се отблагодаря на тези тимове "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР