Кирил Десподов вкара поредните си два гола за гръцкия ПАОК,

...
Кирил Десподов вкара поредните си два гола за гръцкия ПАОК,
Коментари Харесай

Десподов влачи ПАОК към титлата! Българинът с нови два гола в Гърция

Кирил Десподов вкара следващите си два гола за гръцкия ПАОК, а това стана при успеха над Волос с 5:1 като посетител в мач от 19-тия кръг на Суперлигата. По този метод първо ПАОК резервира първото си място пред Панатинайкос, а Кирил Десподов стана номер 1 в Гърция. Българският национал към този момент има 7 гола и 7 асистенции в 16 мача, като нито един различен футболист в шампионата на южната ни съседка не е взел участие директно допълнително голове.

Бившият състезател на Лудогорец има присъединяване в 14 гола, като след него са водачът в голмайсторската листа Лорен Морон от АЕК (10 гола и 2 асистенции) и Фотис Йоанидис от Панатинайкос с 8 гола и 4 асистенции. Само петима футболисти в Гърция мат повече голове от Кирил Десподов.
 Илия Груев още веднъж бе на висота, а Лийдс се поздрави с трагична победа
Илия Груев още веднъж бе на висота, а Лийдс се поздрави с трагична победа

Йоркширци надделяха Престън с 2:1

Срещу Волос българинът се разписа в 22-ата минута за 0:1, а по-късно означи и в 51-ата минута за 0:3.

При първия гол Десподов получи топката в наказателното поле, финтира двама бранители на Волос и с прекрасен удар с лявия крайник я вкара в мрежата на домакините.

При второто попадение играчите на ПАОК имаха опция да изпълнят ъглов удар. Те извършиха заучено състояние, разиграха топката и изпратиха към Десподов, който вкара хубав гол с удар от границата на наказателното поле.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР