Кирил Десподов вероятно ще запази мястото си в Каляри и

...
Кирил Десподов вероятно ще запази мястото си в Каляри и
Коментари Харесай

Десподов ще запази мястото си в "Каляри"

Кирил Десподов евентуално ще резервира мястото си в " Каляри " и през новия сезон. Тимът от Серия А възнамерява да продаде най-малко трима от нападателите си, защото сега разполага с 9 играчи в офанзива. Фаворити за овакантяване са бразилецът Диего Фариас, италианецът Даниеле Рагацу, както и Хан Куан-сон от КНДР. Според локални медии Десподов обаче е впечатлил с изявите си в контролите. 

" През предишния сезон Десподов имаше някои травми, само че остави положителни усещания с включванията си в някои мачове, изключително против " Парма " и " Интер ", написа уеб сайтът centotrentuno.com, съгласно който " Каляри " може да прибегне до продажба на бразилския халф Жоао Педро, с цел да освободи още едно място. В различен разбор на уеб страницата се споделя: " За продажба в офанзива е елементарно да се упоменат имената на Хан, Рагацу и Десподов, само че младият българин би трябвало да бъде упоменат настрана. Той направи брилянтна подготовка и може да се окаже потребен през сезона, в случай че натрупа още малко опит и играе като запаса на по-опитен втори нападател. Така изборът за човек, който да бъде махнат, пада върху Жоао Педро. "

" Българинът Кирил Десподов убеждава най-вече от всички досега. Особено на тренировки, където той впечатлява с техническите си умения ", се споделя в разбор на уеб страницата cagliarinews24.com.

Все още обаче не е ясно дали " Каляри " няма да притегли още имена в офанзива, като в последните дни интензивно се приказва за трансфер на някогашния италиански национал Едер, както и на Грегори Дефрел от " Рома ". Трансфер на някои от тях може и да коства мястото на Десподов, към който има интерес най-много от турски тимове, измежду които и " Трабзонспор ". Футболист №1 на България за 2018 г. вкара няколко гола в контроли за " Каляри ", като в последната на 24 юли против " Киево " се разписа, след което бе заменен поради травма. В момента той се готви по самостоятелен проект.

Междувременно  " Каляри " евентуално няма да може да си върне халфа Раджа Наинголан. Полузащитникът искаше да напусне " Интер ", където го оповестиха за непотребен. Наинголан искаше да се върне в " Каляри ", само че съгласно италиански медии ще премине във " Фиорентина ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР