Кирил Десподов ще пътува с Лудогорец за Рим. Националът почти

...
Кирил Десподов ще пътува с Лудогорец за Рим. Националът почти
Коментари Харесай

Кирил Десподов в групата за сблъсъка с Рома, отказал оферта от клуб от Близкия изток

Кирил Десподов ще пътува с Лудогорец за Рим. Националът съвсем несъмнено даже ще запише минути в мача с Рома на следващия ден вечер. Както е известно, в последно време нападателя постоянно оставаше отвън групата, както в последния дуел със Септември (Сф). В този с Бетис за Лига Европа обаче бе на пейката, само че не влезе, написа " Тема Спорт ".

Така бе и преди този момент при успеха над ХИК Хелзинки. Преди повече от седмица от клуба изнязлха с позиция за положението на играча, като оповестиха, че има инфектиран нерв на задем бедрен мускул.

Според лекарския щаб на Лудогорец това е пристигнало от изтощеност, поради насъбраните дуели през септември и началото на октомври.Заговори се обаче и за вътрешен проблем в резултата, на който Десподов е с " треньорска травма ".

Все отново, предстоящият са Кирил да попадне в групата от 23 състезатели, които ще са на пейката и е допустимо да запише игрови минути. Както е известно, той, въпреки и за малко, бе част от Каляри, като има 5 мача в Серия А, само че не съумя да пробие и се завърна в България, с цел да облече зеления екип, като преди този момент мина чартърен в Щурм Грац.

" Тема Спорт " разбра, че в края на трансферния прозорец за футболиста е пристигнала съответна оферта. Тя обаче не е била призната от него. Причината е, че е била от клуб от Саудитска Арабия, а националът не е желал да върви там. Предложението е било много положително, само че е били отхвърлено. Друга съответна оферта за нападателя не е имало, макар сериозният интерес към него.
 Черногорец ще управлява мача сред Рома и Лудогорец
Черногорец ще управлява мача сред Рома и Лудогорец

Срещата от 22.00 часа ще дефинира кой от двата тима ще продължи напред
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР