Кирил Десподов ще дари 112 футболни топки на детско-юношески школи

...
Кирил Десподов ще дари 112 футболни топки на детско-юношески школи
Коментари Харесай

Кирил Десподов ще дари 112 топки на школи и училища

Кирил Десподов ще подари 112 футболни топки на детско-юношески школи и учебни заведения в България, заяви неговият клуб Лудогорец.

Благотворителната акция е част от уговорките му като победител в анкетата " Футболист на годината " за 2021 година Десподов започва с даренията от приблизително учебно заведение " Св. Паисий Хилендарски " в родния си град Кресна, където е учил до 4-ти клас. Той зарадва малчуганите в школото с картички, фланелки и други почитател продукти. Десподов ще подари избран брой топки на школите " Волов " и " Юнак " в Шумен, както и тези в Исперих, Кубрат, Попово, Габрово, Сливен, Варна, както и учебни заведения в Щръклево и Лозница.

" Винаги се вълнувам, когато имам опция да оказа помощ на деца и юноши, които желаят да упражняват и играят футбол ", разяснява Кирил Десподов. " Желая на всички радостни коледни празници и здрава и щастлива 2023 година ", добави крилото на единадесеткратните първенци и капитан на националния тим на България.

По-рано през днешния ден играчът на " орлите " благодари на управлението на приблизително учебно заведение " Св. Паисий Хилендарски " за опцията да се срещне с младите си почитатели.

" Срещите ми с деца постоянно са изпълнени със смисъл. А когато мястото на срещата е учебното заведение, от което съм тръгнал, всичко е още по-специално. В двора на СУ “Св. Паисий Хилендарски ” в Кресна направих първите си стъпки като футболист. За първи път замечтах за огромния футбол и си представях, че играя на огромната сцена. Сега видях деца, които мечтаят за същото и се веселя, че имах опцията да им опиша за моя път. Благодарен съм на управлението на “Св. Паисий Хилендарски ” за вниманието, за организацията и за шанса да си поговоря със страхотните деца, които съм сигурен, че един ден ще ни вършат горди българи ", написа той в обществената мрежа " Инстаграм "

View this post on Instagram

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР