Кирил Десподов, който натрупа картони и няма да играе за

...
Кирил Десподов, който натрупа картони и няма да играе за
Коментари Харесай

Антон Недялков: Десподов ще ни липсва. "Малмьо" са нещо като "Ласк" Линц

Кирил Десподов, който натрупа картони и няма да играе за своя " Лудогорец " против " Малмьо " в първия мач от плеофите за влизане в Шампионската лига, ще липсва на съотборниците си. Това съобщи капитанът на отбора Антон Недялков преди заминаването на отбора за Швеция.

" Малмьо " - " Лудогорец " може да гледате директно по bTV Action на 18 август от 21:30 ч.!

" Знаем какви качества има Кирил Десподов. Ще ни липсва. Той е бърз футболист, а на нас ни трябват такива, които поставят под напън тяхната отбрана. До колкото съм осведомен с " Малмьо ", те са нещо като " Ласк " Линц, единствено че с по-добри качества. Опитват се да вършат висока преса, оптимално да поставят напън. Очаквам да е сложен мачът, само че се надявам да излезем спечелили. Ако играем това, което можем, и вършим това, което би трябвало, мисля, че ще сме спечелили в мача ", съобщи Недялков.

Снимка: Lap.bg

Ако в профил шведския отбор, " Лудогорец " ще играе за трети път в групите на Шампионската лига. " Орлите " прескочиха пресявките на най-силния европейки клубен шампионат през сезони 2016/2017 и 2018/2019.

" Не бих споделил, че има напрежение. Стигнахме до една степен до това, което искахме. Остава още една крачка да създадем. Мисля, че всички знаят каква е значимостта на мача. Ще излезем, ще се забавляваме, ще създадем всичко допустимо да победим и ще забележим какво ще се случи ", съобщи Недялков.

Снимка: Lap.bg

За Швеция футболистите отпътуваха отпочинали, защото мачът им против " Арда " от последния кръг на шампионата беше анулиран.

" Когато имаш 2-3 дни повече отмора и времето да изработиш това, от което треньорът има потребност, постоянно е от изгода. Надявам се да се получат нещата, които сме работили и да излезем спечелили от мача ", сподели Недялков.

Гледайте " Малмьо " - " Лудогорец ", на следващия ден (18 август) директно по bTV Action от 21:30 ч.!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР