Кирил Ананиев трябва да знае, че ще лежи в затвора.

...
Кирил Ананиев трябва да знае, че ще лежи в затвора.
Коментари Харесай

Кирил Ананиев ще лежи в затвора, твърди лидерът на АБВ

Кирил Ананиев би трябвало да знае, че ще лежи в пандиза. Това сподели ръководителят на Политическа партия " АБВ " Румен Петков по време на конференция в централата на партията. Според него
По думите му никой не желае да даде логичен отговор за какво съвещанията на Националния действен щаб не се документират и няма протокол.
А Той затвори България без всевъзможни здравни причини. Трябва да си даваме сметка, че ние ще платим безумието на държавното управление. Като няма причини за затваряне на пазари, кафенета, кръчми, хотели, всеки един от наемателите или притежателите на подобен обект ще ни осъди и ще плащаме ние ", съобщи още Петков.
" Ние продължаваме да настояваме на 17 и 18 на срещата на върха в Брюксел министър-председателят да подсигурява с настояването си Европейска комисия да стартира незабавни ограничения по следствие на Световната здравна организация за оповестяването на тази пандемия. Тя зададе доста повече въпроси, унищожи обществена среда, унищожи стопанска система, уточни още Петков, представен от Фокус.
Той напомни, че партията провежда народен протест в четвъртък против дейностите на държавното управление по време на пандемията.
" Севда ТВ задължава инспекциите на Борисов да бъдат предавани ", уточни той по адрес на медийния консултант на премиера.
" Правителството злоупотребява с удължаването на епидемиологичната конюнктура ", уточни още той.
" За министър-председателя Борисов коронавирусът е бизнес и политика. Продават се маски, вършат се изключителни включвания, изключителни конференции. Това, което стана в неделя, е смущаващо, меко казано. Няколко малките екрани прекъснаха предаванията си, с цел да създадат изключително включване от околовръстното на Поморие ", уточни ръководителят на АБВ.
" Борисов върви да инспектира строителство. Вместо да иде да инспектира пожара в операта в Русе, той най-малко от пожари би трябвало да схваща, той върви да инспектира строителство ", добави Петков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР