Кипърският танцьор на латино танци Памбос Агапиу започна зле празненствата

...
Кипърският танцьор на латино танци Памбос Агапиу започна зле празненствата
Коментари Харесай

Шок От Последните Минути! Смляха От Бой Любима Българска Тв Звезда В Топ Хотел! Заради Жена Оставиха В Локва Кръв Самия

Кипърският танцьор на латино танци Памбос Агапиу стартира зле празненствата за новата година. Той и групата му е била наета за тържеството в хотел „ Рила “ на Боровец.

Пиян клиент едвам не опердаши хубавичко дребничкият танцьор Памбос поради жена

Около 21 часа на 31 декември обаче подпийнал клиент почнал да прави пакости и да налита на танцьорките. Мъжът се опитал да дръпне при себе си една от колежките на Памбос.

Танцьорът бил напълно покрай нея и видял какво се случва и по какъв начин момичето не може да се отскубне от пияния мераклия. Танцьорът мигновено се намесил, с цел да я отбрани и пробвал да налее ум в главата на клиента.

Точно това преляло чашата на търпението му и наквасеният се нахвърлил върху кипъреца. Пред защитата и пред останалите посетители на хотела, нашенецът развъртял юмруци и почнал да постанова дребничкият танцьор, оповестява вестник „ Уикенд “.

„ Получи се доста грозно. Случката не търпя повече от минута, само че скапе новогодишния ваучър. За благополучие Памбос нямаше пострадвания, само че ентусиазмът му очевидно спадна. Както на него, по този начин и на всички присъстващи “, описват очевидци на грозната картинка.

Все отново до съществени последствия не се стигнало, тъй като гардовете мигновено се намесили и изгонили наглия клиент освен от заведението, само че и от хотела. Без значение, че въпросният бил изтъкнат предприемач и прочут с парите си.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР