Кипърският Омония“ (Никозия) представи като свое ново попълнение вратаря Николай

...
Кипърският Омония“ (Никозия) представи като свое ново попълнение вратаря Николай
Коментари Харесай

Омония“ представи вратаря Николай Михайлов

Кипърският „ Омония “ (Никозия) показа като свое ново попълнение вратаря Николай Михайлов, който подписа контракт за година и половина. 29-годишният Михайлов, който има 33 мача за националния тим на България по футбол, от шест месеца е без клуб, като имаше диалози и с британски тимове.

От „ Омония “ оповестиха, че идването на треньора Ивайло Петев на поста старши треньор няма нищо общо с привличането на Михайлов. Още предходният ментор Памбос Христодулу е желал българския вратар, а в този момент идването на Петев съответствува с оформянето на контракта на Николай. Юноша на „ Левски “, той направи име в Европа с холандския „ Твенте “, който в началото го взе чартърен от „ Ливърпул “. Неуспешният му престой в италианския „ Верона “ го принуди да подпише с турския „ Мерсин “, където изкара два интервала с спиране.

Ние имаме контакти повече от месец, имахме среща и в България - съобщи Михайлов. - Познавам треньора Ивайло Петев като един човек, който работи със пристрастеност и непосредствено отношение. Мисля, че „ Омония “ има задоволително мачове, с цел да излезе от обстановката, в която се намира. Нямам проблеми със спортната форма, тъй като не съм спирал да упражнявам. Ако работим като семейство, като колектив, нещата ще се случат. „ Омония “ за мен е най-големият тим с чудесни почитатели, които ние сме длъжни да създадем щастливи.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР