Кипърският футболен клуб "Омония" Никозия ще си търси правата по

...
Кипърският футболен клуб "Омония" Никозия ще си търси правата по
Коментари Харесай

Спокойно, не го събличаха този път… Ивайло Петев си тръгва от Омония след СКАНДАЛ!

Кипърският футболен клуб "Омония " Никозия ще си търси правата по правосъден път поради изявление на наставника на отбора Ивайло Петев. Българинът, който пое "детелините " през декември 2017 година упрекна управлението в присъединяване в "черно тото " в изявление, обещано пред "Блиц ".

Петев съобщи, че ще организира диалог с управлението на "Омония ", само че е сигурен, че ще бъде уволнен или ще напусне самичък след тези разкрития.

От клуба реагираха със известие в формалния си уебсайт. Те нарекоха изказването на треньора "клевета " и обявиха, че ще търсят правата си по правосъден път, откакто получат меродавен превод на изявлението на българина.

"Запознахме се с изказванията на Ивайло Петев в родината му. Ако те са вярно преведени, то за нас е изненада да научим, че той ги е направил, защото някои от тях нямат нищо общо с истината. Нещо повече, те са същинска клюка и опетняват името на нашия клуб. Ще се срещнем оптимално добре с казаното от него, само че никога не одобряваме това, което Ивайло Петев е декларирал ", написаха в уеб страницата.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР