Кипърският футболен клуб Омония Никозия ще си търси правата по

...
Кипърският футболен клуб Омония Никозия ще си търси правата по
Коментари Харесай

"Омония" Никозия се закани на Петев: Ще си търсим правата

Кипърският футболен клуб " Омония " Никозия ще си търси правата по правосъден път поради изявление на наставника на отбора Ивайло Петев. Българинът, който пое " детелините " през декември 2017 година упрекна управлението в присъединяване в " черно тото " в изявление, обещано пред " Блиц ".

Петев съобщи, че ще организира диалог с управлението на " Омония ", само че е сигурен, че ще бъде уволнен или ще напусне самичък след тези разкрития.

От клуба реагираха със известие в формалния си уебсайт. Те нарекоха изказването на треньора " клюка " и обявиха, че ще търсят правата си по правосъден път, откакто получат меродавен превод на изявлението на българина.

" Запознахме се с изказванията на Ивайло Петев в родината му. Ако те са вярно преведени, то за нас е изненада да научим, че той ги е направил, защото някои от тях нямат нищо общо с истината. Нещо повече, те са същинска клюка и опетняват името на нашия клуб. Ще се срещнем оптимално добре с казаното от него, само че никога не одобряваме това, което Ивайло Петев е декларирал ", написаха в уеб страницата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР