Кипърката Християна Лоизу сподели в ефир, че ще ражда в

...
Кипърката Християна Лоизу сподели в ефир, че ще ражда в
Коментари Харесай

Ще остане ли самотна майка?! Мъжът на Християна Лоизу изригна бесен!

Кипърката Християна Лоизу показа в ефир, че ще ражда в родината си. Тя с неспокойствие чака да свърши " Като две капки вода ", с цел да се прибере в Кипър и да се приготви за огромното събитие. Дали обаче ще го посрещне без мъжа до себе си, остава въпрос с отворен край...

Близки до нея разкриха, че приятелят й е гневен от обстоятелството, че Християна е взела решението да влезе бременна в шоуто без да пита. Той не бил склонен, само че тя упорствала и декларирала, че няма да отстъпи.

Когато Маги Халваджиян я поканил за присъединяване тя още не била заченала, а след това му се обадила и му съобщила новината. Той я оставил да реши сама и декларирал, че за него не е проблем, само че желае тя да се съветва с лекари. Според Лоизу, медиците й разрешили, само че не щеш ли през днешния ден тя призна обществено, че й е тежко и се изморява доста в " Капките ".

" Всички я чуха, сама го показа. Ето за какво е гневен приятелят й още от началото и не може да проумее с какъв ум излага бебето им на риск. Още повече, че тя не го прави даже за пари, или тъй като са небогати, а единствено за едната популярност, която отново ще трае три дни. Това е извънредно безконтролно и двамата към този момент имат жестоки пререкания по тематиката ", разясняват източниците.

И не са сигурни, че Християна и мъжът й ще останат дружно след тези проблеми.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР