Кипър, популярен отдавна сред руснаци, които се стремят да защитят

...
Кипър, популярен отдавна сред руснаци, които се стремят да защитят
Коментари Харесай

Кипър обяви, че предприема необходимите стъпки спрямо санкционираните от ЕС руски граждани

Кипър, известен от дълго време измежду руснаци, които се стремят да защитят парите си от неустойчивост в страната си, съобщи през днешния ден, че подхваща стъпки, с цел да се съобрази със глобите на Европейски Съюз против лица, считани за близки до съветската страна, оповестява Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3119
В Кипър към този момент се е открила съветска общественост. Непрозрачните и комплицирани корпоративни структури на страната преди време са привличали в предишното лица, укриващи благосъстояние чрез фиктивни компании. 

" Има стеснен брой случаи на глобени лица, които инцидентно имат активи и в Кипър измежду доста други страни-членки на Европейски Съюз. Съответните органи на републиката са в развой на предприемане на нужните стъпки според съответните решения на Съвета на Европейския съюз ", уточни представител на кипърското външно министерство.

Почти 7000 души са получили кипърско поданство сред 2007 и 2020 година по дискредитирана в този момент скица пари в брой против паспорт, която беше известна измежду руснаци, украинци и хора от Китай.

Схемата беше оттеглена през ноември 2020 година след известия за допустима корупция и напън от страна на Европейски Съюз, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР