Кипър отчете във вторник рекорден брой новозаразени с коронавирус. Това

...
Кипър отчете във вторник рекорден брой новозаразени с коронавирус. Това
Коментари Харесай

Рекорден брой заразени с коронавирус за денонощие в Кипър

Кипър регистрира във вторник рекорден брой новозаразени с ковид. Това излиза наяве от данните на министерството на опазването на здравето, предава.

Броят на новите случаи в страната надвиши 1000 за последните 24 часа. Регистрираните през днешния ден 1081 нови случая са най-високият брой за едно денонощие от началото на пандемията през март предходната година.
 Отпада условието за карантина или PCR тест при влизане на българи в Кипър Отпада условието за карантина или PCR тест при влизане на българи в Кипър
Българските жители са допускани да влизат в Кипър без условие за показване на негативен PCR тест или наложителна карантина, сч...

Във вторник от COVID-19 са умряли двама души, с които общият брой на смъртните случаи в Кипър доближи до 382. След мъртвило от май доникъде на юни, случаите на заразяване в страната започнаха да порастват бързо. Това се отдава на разпространяването на на новия ковид. През декември Кипър вкара широкомащабно гратис тестване с бързи проби, като постоянно на ден се тестват над 60 хиляди души.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР