Киновселената на Marvel се разрасна ужасно много с годините и

...
Киновселената на Marvel се разрасна ужасно много с годините и
Коментари Харесай

Ръсел Кроу влиза в киновселената на Marvel

Киновселената на Marvel се разрасна извънредно доста с годините и в нея към този момент има повече от две дузини филми. Големите имена в тези филми също не липсват.

От Скарлет Йохансон и Крис Хемсуърт до Робърт Дауни Джуниър и Кейт Бланшет. Има и още доста, несъмнено, като Sony доста ловко развиват героите, върху които имат права. Спайдърмен е точния образец.

Като от студиото сега работят интензивно върху оформянето на цяла галактика към него. Вече видяхме два кино лентата за Венъм, като скоро би трябвало да забележим и първия за Морбиус, които са все злодеи от комиксите за Питър Паркър и негови съперници.

От The Hollywood Reporter разбираме, че Ръсел Кроу също ще влезе в тази картинка. Актьорът ще вземе присъединяване във филма Kraven the Hunter, който ще е концентрира върху още един от съперниците на Спайди.

За момента няма никаква информация каква тъкмо ще бъде ролята на Кроу, само че се счита, че може би ще бъде член на фамилията на Крейвън, който пък ще бъде изигран от Арън Тейлър-Джонсън. Очакванията са да забележим кино лентата по кината при започване на 2023 година

Интересното е, че би трябвало да забележим Ръсел Кроу в различен филм за супергерои - Thor: Love and Thunder, където ще изиграе Зевс.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР