Кинопродуцентът Харви Уайнстийн е в затвора от март тази година

...
Кинопродуцентът Харви Уайнстийн е в затвора от март тази година
Коментари Харесай

27-г. любовница на Харви Уайнстийн го навестява често в затвора

Кинопродуцентът Харви Уайнстийн е в пандиза от март тази година с 23-годишна присъда поради обвиняванията на близо 100 дами в принуждаване към секс. Заплеснат по коронакризата, светът стартира да не помни за него, само че не и 27-годишната му другарка Александра Вино, не изключително известна актриса и художничка, която е единствената, посещаваща го зад решетките, написа.

Тази вест накара медиите още веднъж да извадят името на Уайнстийн на първите си страници. „ Дейли мейл “ отбелязва, че 68-годишният пандизчия и младата жена беседват с часове. Според осведомени сред двамата има сантиментална връзка, макар че самата Александра държи на версията, че връзките им са единствено другарски.

Актрисата го пази дори по-яростно от неговите юристи. „ Знам какво са оскаровите празненства, знам какво се случва на тях – споделя Александра пред New York Post. – Виждала съм по какъв начин красиви дами по цели дни се хвърлят на Харви и други авторитетни мъже.

Тези девойки в Лос Анджелис и Ню Йорк не са наивни. А след това те всички приказват: „ О, не мога да допускам, че той ме помоли да му направя масаж на гърба! “ Намирам за извънредно това, което пресата направи с него. Изцяло съм за правата на дамите и женското придвижване. Но белким не можем да предоставим на дамите равно възнаграждение и равни права, без да убиваме мъжете? “

Вино счита, че дамите, чиито правосъдни каузи изпратиха в пандиза Уайнстийн, носят избрана отговорност за това, което се е случило с тях. Тя се изрича и по адрес на тези, които се отвърнаха от продуцента: „ Те го направиха, единствено с цел да защитят себе си. Много хора, които се застъпиха за него в самото начало, видяха, че ги грози заплаха да изгубят работата си поради това. Ето за какво те просто разрешиха да го унищожат “.

Александра прелестно схваща, че поддръжката на Уайнстийн може да се отрази зле на нейната кариера, само че няма желание да престава. Освен това сега кинопродуцентът въобще не бил рисков, тъй като едвам се придвижва. Малко след ареста му той претърпя сърдечна интервенция, а се приказва, че е изкарал и ковид в пандиза.

Обществеността е шокирана от изказванията на Вино. Много са тези, които считат, че го прави за личен пиар, тъй като до момента съвсем никой не беше чувал името й. Александра мечтае за актьорска кариера от дребна, когато баба й – рускиня – я завежда на кастинг. Майка й е стопанка, татко й – музикант. Тя самата приключва Технологичен институт за мода, само че от 17-годишна се образова в актьорска школа и до момента се е снимала в 30-ина кино лентата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР