Киномания днес ще ви отведе чак в Космоса. Програмата започва

...
Киномания днес ще ви отведе чак в Космоса. Програмата започва
Коментари Харесай

Киномания днес ще ни отведе чак в Космоса

Киномания през днешния ден ще ви води чак в Космоса. Програмата стартира в 18:30 часа с трилъра "Среща на върха ", копродукция на Аржентина, Испания и Франция с някои от най-популярните сега латиноамерикански артисти. 
Рикардо Дарин изпъква в ролята на аржентинския президент, който осъзнава, че не съществува персонален живот на безмилостната политическа сцена. Президентът Ернан Бланко взе участие в основна среща на латиноамериканските държавни глави в Чили, с цел да обсъдят новия Южен петролен съюз - обединяване, което може да има трайни последици за връзките сред управляващите на целия континент. Докато Бланко и екипът му се пробват да се оправят с другите политически цели, ескалираща персонална рецесия заплашва да преобърне дипломатическия разговор, и то с рискови последици за всички въвлечени. Филмът е напрегната и занимателна дисекция на политиката като бизнес, в който в никакъв случай не си сигурен с кого или защо се договаряш. 
Късната прожекция е в 20:45 часа на съветския "Ерата на първите ". Лятото на 1960 година Най-добрите летци-изпитатели от целия Съветски съюз са събрани на едно място. Година по-късно един от тях ще стане първия човек в Космоса - Юрий Гагарин. А 19 други ще останат в сянка. Но измежду тях има шанса да бъде и различен пионер - първият човек, излязъл в открития Космос, Алексей Леонов. През 1965 година галактическият транспортен съд излиза в орбита към Земята. Облечен в специфичен костюм, Леонов пръв в историята на човечеството пристъпва в открития Космос. Всичко като че ли върви по проект, само че ненадейно радиовръзката е прекратена... Случват се поредност от непредвидени събития, нито едно от които не е планувано.
Билетите са на постоянна цена 7 лв., 6 лв. за студенти и пенсионери, и 30 лева за карта за 5 прожекции. Можете да ги закупите на касата в LUCKY Дом на киното.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР