Киноманите очакват с нетърпение 2022 г., която предвещава да бъде

...
Киноманите очакват с нетърпение 2022 г., която предвещава да бъде
Коментари Харесай

10 от най-очакваните филми за 2022 година

Киноманите чакат с неспокойствие 2022 година, която предвещава да бъде извънредно богата откъм филми. Списъкът с предстоящите филми се удължи, като една от основните аргументи за това е пандемията - COVID-19. Факт е, че кино промишлеността беше мощно наранена заради пандемията, само че това не попречи на вдъхновението на редица сценаристи, режисьори и продуценти, написа trafficnews.bg. Ето кои са едни от най-очакваните филми, чиято премиера следва.
1.Transformers: Rise of the Beasts
Това е заглавието, което феновете на седмото изкуство слагат преди всичко в дълго чаканите кино ранглисти.
Връщайки се към екшъна и спектакъла, който завладя киноманите по света преди 14 години с истинските „ Трансформъри “, „ Трансформърс: Възходът на зверовете “, новият филм ще води публиката на световно премеждие от 90 –те години на 20 в. и ще запознае Максималите, Предаконите и Теророконите със съществуващата борба на земя сред автоботите и десептиконите.

Филмът е плануван да бъде пуснат в Съединени американски щати на 24 юни 2022 година

2.Black Panther: Wakanda Forever
След същинския възторг, който провокира първата част на " Черната пантера ", следва втора част. Потвърдено е, че " Черната пантера: Уаканда вечно " ще включва водния изверг Намор. Уаканда и Атлантида са скрити цивилизации с напреднали технологии и увеличени милитаристки качества, които са решили да се отделят от останалия свят поради личната си сигурност се споделя в детайлностите.

Филмът се чака да излезе на екран на 8 юли, 2022.
3. Avatar: The way of water 2
Няколко години след събитията случили се в първата част на " Аватар ", Съли в този момент е водач и висша жрица на Нейтири от своя клан, макар че събитията ще се съсредоточат върху децата и. Те също ще пътуват оттатък горите на Пандора в подводна и вулканична среда. " Аватар 2 " ще снима своите подводни подиуми във вода, с цел да улови релистичните подводни придвижвания.

Спряга се, че " Аватар 2 " ще се появи през декември 2022 година
4. Jurassic world: Dominion
" Джурасик свят: Господство " е идният трети филм в трилогията " Джурасик свят " и директното продължение на кино лентата от 2018 " Джурасик свят: Рухналото кралство ". Това е шестият филм от поредицата филми „ Джурасик парк “ и ще послужи като умозаключение на сагата. Снимките са почнали в Канада през февруари 2020 година, а филмът би трябвало да бъде пуснат в интернационален мащаб на 10 юни 2022 година
5. Fantastic Beast 3
Ще изминат повече от три години от първото излизане на „ Престъпленията на Гринделвалд “. Най -същественото е допълнението на Мадс Микелсен към актьорския състав, който е подготвен да поеме ролята на Гринделвалд от Джони Деп.Конкретността на историята сега е нищожна, само че знаем, че няма да забележим историята на Нют Скамандър. Още преди снимането на първата част, филмовата поредност е замислена в пет ленти. Последната би трябвало да приключи с героичен двубой сред Албус Дъмбълдор и неговия зложелател Гелерт Гринделвалд. Това значи, че „ Фантастичните животни 3” е единствено средата на историята.
6.Turning red
" Turning Red " американска 3D компютърна анимация за пълнолeтни, продуцирана от Pixar, която ще излезе на 11 март, 2022 година Ще бъде популяризиран от „ Walt Disney Studios Motion Pictures”. Той е написан и режисиран от Доме Ши, продуциран от Линдзи Колинс, с присъединяване на Розали Чианг и Сандра О.
7. Sesame street
“Улица Сезам” е иден фамилен филм за авантюристичен музикални комедии, основан на дългогодишните едноименни детски телевизионни сериали „ PBS” и „ HBO Max”. В него взе участие Ан Хатауей дружно с истинския актьорски състав на мъпетите. Това е третият игрален филм на „ Улица Сезам”. Oчаква се да бъде в кината на 14 януари, 2022.
8.Indiana Jones 5
Подробностите за сюжета на петия филм за Индиана Джоунс сега са цялостна мистерия, макар че не е разкрита публична информация, за сюжета и ситуацията на кино лентата се популяризират клюки, че филмът ще се развива през 60 –те години на предишния век на фона на галактическата конкуренция. Очаква се в кината през 28 юли, 2022.
9. The Batman
„ Батман” ще излезе на 4 март 2022 година Това е още едно от дълго чаканите заглавия, чиято премиера бе отсрочена поради пандемията. Първоначалната дата на премиерата беше избрана за 25 юни 2021 година, като първото закъснение настъпи вследствие на отлагането на фотосите на фона на пандемията.
10.John Wick: Chapter 4
„ Джон Уик: Глава 4” е иден американски екшън трилър, който е непосредствено продължение на „ Джон Уик: Глава 3-Парабелум “ от 2019 година, както и четвъртата част от поредицата „ Джон Уик ". Режисиран от Чад Стахелски, със сюжет, написан взаимно от Шей Хатен и Майкъл Финч, и основан на герои, основани от Дерек Колстад, той е продуциран от Стахелски, Базил Иваник и Ерика Лий. С присъединяване на Киану Рийвс, който се завръща като основен воин, филмът е продуциран от Thunder Road Pictures и 87North Productions.Филмът би трябвало да бъде пуснат на 27 май 2022 година Първоначално беше плануван за 21 май 2021 година, само че беше занимателен заради пандемията COVID-19.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР