Кинолегендата Брус Уилис, който вече е на 68 г., се

...
Кинолегендата Брус Уилис, който вече е на 68 г., се
Коментари Харесай

Съпругата на Брус Уилис: Трудно е да се каже дали осъзнава какво се случва с него

Кинолегендата Брус Уилис, който към този момент е на 68 година, се трансформира от ден на ден и най-новите му фотоси го потвърждават. Актьорът като че ли ненадейно е стар, което е знак, че му заболяването стартира да го белязва и очевидно. Брус Уилис беше изловен оня ден в Лос Анджелис в кола, само че на пътническата седалка. Съпругата на звездата Ема Хеминг разяснява сърцераздирателно влошаващото се заболяване на артиста, признавайки, че е „ мъчно да се разбере “ дали холивудската звезда е наясно със положението си или не.

През февруари тази година Ема разгласи, че той е диагностициран с фронтотемпорална деменция, която предизвиква утежняване на държанието, разстройство на личността и говора. Тя също по този начин разкри, че едно нещо е стоплящо сърцето в цялата обстановка, гледайки двете им дъщери, Мейбъл, на 11 година, и Евелин, на 8, да се грижат за татко си. „ Трудно е да се живее с деменция “, сподели тя пред шоуто Today. „ Трудно му е на диагностицирания. Тежко е и на фамилията. И не е по-различно за Брус, за мен или за нашите девойки. Когато споделям, че това е фамилна болест, в действителност е по този начин “, сподели Ема Хеминг.

Какво знаят децата на Брус Уилис? Звездата призна, че е говорила и на децата за битката на татко им. „ Ние сме почтено и намерено семейство. И най-важното беше да можеш да кажеш какво е болестта, да можеш да обясниш какво е, тъй като когато знаеш какво е болестта, всичко има смисъл. Така че беше значимо да им кажа защо става дума, тъй като, знаете ли, не желая да има никаква стигма, обвързвана с диагнозата на татко им или каквато и да е форма на деменция “, добави брачната половинка на Брус Уилис. На въпроса на водещия Хода Котб дали артистът е наясно какво се случва с него, Ема Хеминг направи пауза и отговори: „ Трудно е да се знае “. Но макар сложните времена, през които минават, Ема Хеминг призна, че научаването на диагнозата е направило живота им „ по-лесен “. „ Мисля, че това беше благословия и проклинание. Това не го прави по-малко мъчително, само че фактът, че одобрявам и знам какво се случва с Брус, го прави малко по-лесно “, признава Ема.

Въпреки че животът им се е трансформирал радикално, Ема Хеминг признава, че има и моменти в живота им, които ги вършат щастливи. „ В живота ни се случват толкоз доста красиви неща. За мен е доста значимо да подвигна взор от болката и тъгата, с цел да мога да видя какво се случва към нас “, добави Ема.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР