Кино Резонанс и MOVE.BG канят на откриващото събитие на новата

...
Кино Резонанс и MOVE.BG канят на откриващото събитие на новата
Коментари Харесай

Треска в зелено - нова поредица в Кино Резонанс

Кино " Резонанс " и MOVE.BG канят на откриващото събитие на новата поредност " Треска в зелено ". На 24 февруари ще се състои кинопрожекция и експертен конструктивен разговор с екологична устременост.

Поредицата от събития, които отварят тематиката за опазването на околната среда, демонстрира положителния образец и опцията за основаване на кинопродукции и фестивали в баланс с природата и стеснен отрицателен отпечатък.

Екологичните проблеми са част от нашето ежедневие, по тази причина е належащо да действаме още през днешния ден. Тази мотивация е обединила двете организации да основат поредицата " Треска в зелено ", посредством която да слагат значимите тематики за околната среда и да покачат информираността измежду обществото.

Всички филми са особено подбрани от Кино " Резонанс ", с цел да показват екологичната тематика по наличен и занимателен метод. Голяма част от творбите са носители на интернационалните награди. Всяка прожекция ще бъде предшествана от малко показване на специалист, директно зает с екологичните проблеми.

В четвъртък от 19 ч. ще се състои диалог със Сергей Петров, създател на " Pollenity ", от 19,20 ч. е прожекцията на кино лентата от РСеверна Македония, номиниран за " Оскар ", " Медена земя ", от 20,20 ч. стартира полемика с публиката и Сергей Петров.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР