Кино наградите определено не са това, което бяха. Като спадът

...
Кино наградите определено не са това, което бяха. Като спадът
Коментари Харесай

Том Круз ще върне спечелените Златни глобуси

Кино премиите несъмнено не са това, което бяха. Като спадът в рейтинга е може би ни най-големият проблем, пред който се изправят през последните години.
 Скарлет Йохансон, Златен глобус и за какво актрисата разгласи протест на филмовите награди
Скарлет Йохансон разгласи протест на премиите Златен глобус

И прикани същото да създадат и сътрудниците й

Но и освен, тъй като премиите Златен глобус бяха остро подложени на критика поради неналичието на чернокожи членове в журито, което дефинира спечелилите.

Холивудската асоциация за задгранична преса (HFPA) незабавно разгласи, че ще предприеме промени, само че най-малко за момента това не се коства задоволително на звездите. Скарлет Йохансон към този момент подстрека сътрудниците си да бойкотират Глобусите.

А Том Круз пък разгласи, че ще върне трите статуетки, които е спечелил през годините. Актьорът беше отличен за играта си в " Роден на четвърти юли " (1989 г.), " Джери Магуайър " (1996 г.) и " Магнолия " (1999 г.).

И проблемите за премиите Златен глобус не престават, тъй като NBC отхвърли да излъчва церемонията. В изказване от малкия екран споделят, че са сигурни, че Холивудската асоциация за задгранична преса ще направи нужните промени, само че желаят да им дадат време, с цел да го създадат както би трябвало, написа The Hoollywood Reporter.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР