Кинезитерапевтът в Славия - Дениз Йълмаз, също взе участие в

...
Кинезитерапевтът в Славия - Дениз Йълмаз, също взе участие в
Коментари Харесай

Йълмаз разкри какво се е случило с Петков след сблъсъка срещу ЦСКА

Кинезитерапевтът в Славия - Дениз Йълмаз, също взе присъединяване в конференцията, проведена от "белия " клуб след случая сред Жорди Кайседо и Георги Петков. Йълмаз проучва какво се е случило по време на конфликта сред двамата и също по този начин приказва по какъв начин следва да протече възобновяване на вратаря на Славия.

„ С Петков обстановката беше такава, че трябваше да действаме бързо, с цел да го върнем измежду нас през днешния ден. Спазвах всички медицински протоколи, с цел да възстановим дишането и да няма проблем с него и да го върнем към играта. Проблемът беше, че след тази преживелица разбрах, че комоциото е доста тежко, не знаеше къде се намира, кой ден сме, с кой играем и взехме решение по най-бързия метод да го транспортираме с колата за спешна помощ до болничното заведение “, сподели той.

„ Гошо има мозъчно разтърсване, само че няма фрактури на целия дял от главата и прешлените. Сега седмица ще е с шина и яка и след това ще има още седмица да почива, след което почва с тренировките. Бърза работя нямаме “, приключи Дениз Йълмаз.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР