Ким Катрал прочула се с ролята на Саманта Джоунс в

...
Ким Катрал прочула се с ролята на Саманта Джоунс в
Коментари Харесай

Ким Катрал си хвана 20 години по-младо гадже

Ким Катрал прочула се с ролята на Саманта Джоунс в нашумелия ефирен сериал " Сексът и градът " явно подражава на своята екранна героиня. Саманта се отличаваше измежду останалите дами в поредицата с разкрепостено държание и плевел персонален живот.

В последния сезон на „ Сексът и градът “ Саманта открива щастието в лицето на доста по-младия Смит Джаред. Днес Ким повтаря ориста на екранната Саманта, само че в действителния живот, написа " Телеграф ".

Актрисата има три брака зад тила си, само че всички завършваха с бракоразвод. През 2017 година обаче стана известно, че звездата от " Сексът и градът " се среща с телевизионния управител Ръсел Томас. Избраникът на актрисата е с 20 години по-млад от нея, само че това не им пречи да бъдат щастливи дружно.

Катрал избира да не парадира с персоналния си живот, също така и не се появява толкоз постоянно на обществени места дружно с Ръсел. Наскоро обаче двойката посети събитие, проведено от списание Variety, след което Ким за първи път от три години показа фотография с обичания си.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР