Ким Катрал, най-известна с ролята си на Саманта в „Сексът

...
Ким Катрал, най-известна с ролята си на Саманта в „Сексът
Коментари Харесай

Завръщането на Саманта: Ким Катрал участва в..

Ким Катрал, най-известна с ролята си на Саманта в „ Сексът и градът “, е лицето на новата акция на Farfetch, в която тя взе участие дружно с артиста Джош Хартнет и музикантите Стив Лейси и Мария Изабел. Снимките са въодушевени от завръщането на стила на нулевите, тъй че без една от главните икони на поп културата от това време (а Саманта сигурно беше един от най-обичаните герои от страна публиката) нямаше по какъв начин да мине.

Кампанията особено събра хора от разнообразни възрасти, с цел да подчертае сплотяващата мощ на модата, която дава свободата да бъдеш себе си. " Става дума за свободата да носиш това, което искаш за себе си. Всичко е ремикс ", сподели Роноджой Дам, старши световен бранд шеф за Farfetch.

Катрал тества няколко разнообразни визии, в това число тренчкот Khaite и блейзър Area, а също по този начин включи един от най-раздвижените аксесоари за сезона, триъгълната чанта Prada, написа woman.bg.

Въпреки че продължението на Сексът и градът излезе без Саманта (Катрал се отдръпна от фотосите, което още веднъж съживи слуховете за дългогодишната омраза на актрисата с друга звезда от сериала - Сара Джесика Паркър), което разстрои доста почитатели, тази фотосесия може да послужи като успокоителен подарък - Саманта получи персонален рестарт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР