Ким Кардашиян заяви, че за нея е удоволствие да облече

...
Ким Кардашиян заяви, че за нея е удоволствие да облече
Коментари Харесай

Кардашиян облече историческа рокля на Мерилин Монро

Ким Кардашиян съобщи, че за нея е наслаждение да облече тази историческа рокля, носена в миналото от холивудската звезда Мерилин Монро.

Риалити звездата се появи с емблечатичната прилепнала рокля на събитието " Met Gala " в Ню Йорк - една от най-големите и извънредни вечери в света на модата, която се провежда в интерес на един от известните музеи в града. Организатор е списание „ Vogue”, което слага акцент върху стилните дрехи на звездите.

Тази година тематиката и дрескодът на събитието е " Позлатен искра ". Споделяйки фотоси на роклята в профила си в Инстаграм, Кардашиян разкри, че тясната рокля е украсена с повече от 6000 кристала, ръчно ушити от дизайнера Жан Луис.

„ За мен е чест да нося емблематичната рокля, която Мерилин Монро носеше през 1962 година, с цел да изпее „ Честит рожден ден “ на президента Джон Кенеди “, написа Ким в обществените мрежи.



Ким издаде още, че от три седмици не е приемала въглехидрати, с цел да успее да се побере в роклята. " Трябваше да смъква към 8 кг - това беше същинско предизвикателство за мен, само че бях твърдо решена, че ще облека тази рокля ", безапелационна е Кардашиян.

На събитието Кардашиян се появи с гаджето си - 28-годишния Дейвидсън. За да притегли още повече вниманието към себе си, Ким Кардашиян се превъплати в облика на Монро и боядиса косата си в платинено русо.
View this post on Instagram
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР