Ким Кардашиян възнамерява да преразгледа отношенията си с луксозната марка

...
Ким Кардашиян възнамерява да преразгледа отношенията си с луксозната марка
Коментари Харесай

Инфлуенсър за пример: Ким Кардашиян прекратява отношенията си с Balenciaga

Ким Кардашиян има намерение да преразгледа връзките си с първокласната марка Balenciaga след смущаваща рекламна акция с деца и секс играчки, съобщи Франс прес.

Френската фешън къща, благосъстоятелност на групата за първокласни артикули Kering, се извини предходната седмица в профила си в Instagram и отстрани няколко фотоси от акцията си за сбирката пролет-лято 2023 година, в това число снимка на дете, което държи чанта във формата на бяло плюшено мече, опасано с черни колани.

Виж още: Кой е Дърмот Кенеди и за какво би трябвало да го чуеш незабавно?

Потребителите на интернет видяха също, че на друга фотография чанта от взаимната сбирка Balenciaga-Adidas е сложена върху документи, на които са отпечатани извадки от решение на Върховния съд на Съединени американски щати по отношение на детската порнография.

" През последните няколко дни резервирах безмълвие не тъй като не бях отвратена и възмутена от последните акции на Balenciaga, а тъй като желаех да получа опцията да приказвам с техния екип, с цел да схвана персонално по какъв начин е могло това да се случи ", написа Ким Кардашиян в Twitter.

Риалити звездата, която причислява Balenciaga към своите партньорски марки, сподели, че като майка на четири деца е " шокирана от тези смущаващи изображения ". Ким Кардашиян добавя, че е взела под внимание " изтеглянето на фотосите и извиненията на Balenciaga.

" Колкото до бъдещето ми с Balenciaga, имам намерение да преразгледам връзките си с марката въз основа на тяхната подготвеност да поемат отговорност за нещо, което в никакъв случай не е трябвало да се случва, и дейностите, които чакам от тях, с цел да защитят децата ", прибавя риалити звездата, обръщайки се към своите 74 милиона клиенти.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР