Ким Кардашиян представи своите дизайнерски таланти на Седмицата на модата

...
Ким Кардашиян представи своите дизайнерски таланти на Седмицата на модата
Коментари Харесай

След като я нарекоха ``евтина`` Ким Кардашиян дебютира с първата си колекция с Dolce & Gabbana!

Ким Кардашиян показа своите дизайнерски гении на Седмицата на модата в Милано, партнирайки си с Dolce & Gabbana на стилното шоу на къщата за сезон пролет/лято 2023 година

Моделите дефилираха на подиума в сбирка от модифицирани архивни визии, подбрани от 41-годишната Кардашиян, до момента в който черно-бял видеоклип със самата нея, ядяща спагети вървеше на назад във времето.

Цветовата палитра на сбирката бе лимитирана до най-вече черно, железно и леопардов принт, като някои модели носеха колиета с надпис „ KIM “ с удебелени букви.

Kim Kardashian and Dolce & Gabbana: A Match Made in Marketing Heaven
— Sarah Couture (@Couture_Therapy)

Самата риалити звезда се появи, с цел да се поклони в края на шоуто, облечена в искряща черна рокля.

„ Винаги съм обичала красивите, типични визии от 90-те и 2000-те… женствени, смели, те постоянно са ме карали да се усещам толкоз уверена и блестяща. Когато облечете рокля на D&G, усещате че желанието при нейното планиране и разработване е да отпразнува дамата, която я носи. За да я накара да се почувства по този начин, като че ли може да направи всичко, да бъде всичко, да има своята убеденост и хубост “, написа Кардашиян в дълъг пост в Instagram след шоуто.
                             

Тя разгласява и фрагменти зад кулисите на процеса по основаването на сбирката, носейки напълно леопардов костюм с ръкавици. Тя сподели, че сбирката е формирана от „ най-емблематичните #DolceGabbana тоалети от 1987 до 2007 година ”, добавяйки: „ Всеки тоалет не е просто предмет, той е неповторим спомен. “

Освен това майката на четири деца беше муза и за личното си семейство, освен, че нейните дъщери Чикаго, 4, и Норт, 9, седяха на първия ред дружно с Клое Кардашиян и Крис Дженър, само че те също носеха мини версии на архивните тоалети на Dolce & Gabbana.
                             

Наистина връзката на фамилията с Dolce & Gabbana датира от доста години, само че не постоянно е била позитивна: през 2019 година дизайнерът Стефано Габана назова семейство Кардашиян-Дженър „ най-евтините хора в света “ в коментар в Instagram.

 
                             

Същата година той и сътрудникът му Доменико Долче се озоваха в центъра на расистки скандал, който докара до анулацията на стилното им шоу в Китай. През 2015 година дизайнерското дуо също се извини, откакто назова децата, родени посредством ин витро оплождане „ синтетични “ и „ химически потомци в наета матка “.

Ким има две деца от сурогатна майка, а Клое се снабди със наследник от сурогатна майка през юли.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР