Ким Кардашиян Кимбърли Ноуъл Ким“ Кардашян (на английски: Kimberly Noel

...
Ким Кардашиян Кимбърли Ноуъл Ким“ Кардашян (на английски: Kimberly Noel
Коментари Харесай

Ким Кардашиян помоли съда да ѝ даде бърз развод

Ким Кардашиян  Ким Кардашиян Кимбърли Ноуъл „ Ким “ Кардашян (на британски: Kimberly Noel „ Kim “ Kardashian) е американска риалити помоли съда да пренебрегне опитите на брачна половинка ѝ Йе да забави развода им и да постави завършек на брака им допустимо най-скоро, заяви Асошиейтед прес.
    
Риалити звездата внесе във Върховния съд на Лос Анджелис документи, в които показва, че Кание Уест, който наскоро промени името си на Йе, е почнал да прибавя условия към бракоразводното дело, които биха означавали смяна в предбрачното съглашение на двойката. Тя счита също, че по този начин Йе търси отбрана, която е ненужна и е с подправени учредения. Кардашиян показва, че е ясно, че по този метод той просто се пробва да забави развода, само че нанася и вреди.

" С дейностите си господин Уест дава ясно да се разбере, че че приема, че брачните връзките на двойката са завършили ", се показва в документите до съда от риалити звездата. В тях е маркирано, че Йе е популяризирал в обществените мрежи персонална връзка на двойката, както и дезинформация по фамилни тематики и грижите за децата, които предизвикват прочувствен дистрес.

През декември Кардашиян изиска от съда да я разгласи за законно неомъжена, преди да бъдат конкретизирани детайлностите към развода, свързани с попечителството върху децата и подялбата на фамилно имущество.

В новия иск до съда тя показва, че Йе е дал авансово единодушието си тя да изиска от съда да я разгласи за неомъжена. Въпреки това на 16 февруари той оспорва нейното искане пред съда и слага новите условия.

Кардашиян подаде молба за бракоразвод преди година и два месеца по-късно Йе се съгласи с всички оферти в желае й, в това число и за попечителството върху децата им. 

През последните месеци обаче той се изявява остро против Кардашиян, фамилията ѝ и приятеля ѝ Пийт Дейвидсън. Йе се оплаква, че не му се разрешава да взе участие във вземането на значими решения по отношение на децата, че е изключен от тържествата за рождените им дни и други събития, свързани с тях, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР