Ким Кардашиян изживя дива нощ на пищно парти, организирано от

...
Ким Кардашиян изживя дива нощ на пищно парти, организирано от
Коментари Харесай

На парти Ким Кардашиян флиртувала с бившия мъж на Жизел Бюндхен

Ким Кардашиян изживя дива нощ на охолно празненство, проведено от милиардера Майкъл Рубин в Хемптън. Поводът е бил 4-и юли. 42-годишната звезда призна в Twitter, че е изпила 11 шота, а източник на " DailyMail " заяви, че е била хваната да флиртува с Том Брейди. На празненството двамата са посочили непосредственост, а по-рано бяха засечени да плажуват дружно. 

Том бе женен за бразилския супермодел Жизел Бюндхен. Ким пък завърши развода си с Кание Уест, съвсем две години откакто подаде молба. Бившата двойка беше женена в продължение на седем години и има четири деца: Норт, Сейнт, Чикаго, и Псалм. След развода тя излизаше за малко с комедиантът Пийт Дейвидсън. Пред " ET " непосредствен до реалити звездата съобщи, че тя " е отворена да се среща още веднъж и да се демонстрира. "

Междувременно Том и някогашната му брачна половинка Жизел шокираха света през октомври предходната година, когато оповестиха, че ще се разделят след 13 години брак. Двамата имат две деца - Бенджамин и Вивиан.

За първи път Ким и Том се заприказва, откакто няколко издания оповестиха, че тя желае да купи ваканционен дом покрай този на Том на Бахамите, предаде dir.bg.

Колкото до 11-е шота на Ким - тя стартира още веднъж да пие едвам в края на предходната година, като сподели на почитателите си, че " би трябвало да се отпусне малко ". Но през 2017-а отсече, че " ненавижда усета на алкохола ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР