Ким Кардашиян и Кание Уест са една от най-популярните, богати

...
Ким Кардашиян и Кание Уест са една от най-популярните, богати
Коментари Харесай

В дома на Ким Кардашиян и Кание Уест

Ким Кардашиян и Кание Уест са една от най-популярните, богати и на моменти скандални двойки в международния шоубиезнес. Той е рапър, а тя - риалити звезда и бизнес дама. Двамата са и родители на три деца - Норт, Сейнт и Чикаго.

Преди дни Кардашиян се похвали с първата си независима корица на Vogue US. Паралелно с фотосесията и изявлението, от изданието разгласиха в канала си в YouTube и видео с Ким и Кание във формат, който стана тяхна непокътната дребна - разходка из дома, съчетана с отговаряне на бързи въпроси. Така успяхме да надникнем в крепостта за милиони на семейство Уест.
 Снимка 418235

Още първоначално риалити звездата демонстрира кой е шефът у дома като изпраща брачна половинка си при децата, до момента в който тя е в центъра на обектива. Ким споделя, че да бъдат всички дружно вкъщи се случва извънредно рядко. За нея и Кание няма мързеливи дни, а нейният постоянно стартира в 5:45 и след банята се насочва към фитнеса.
 Снимка 418241

Кардашиян дефинира дома им като " минималистичен манастир ". Това, което незабавно прави усещане, са големите пространства с най-малко мебели и неналичието на порти, с изключение на стъклените, от които се открива прелестна панорама към двора с доста зеленина. Голяма част от интериора е по концепция на Кание.
 Снимка 418236

Просторна баня, в която има единствено вана и мивка, а всичко в близост е в стъкла. Спалнята също е голяма и на нея съпрузите могат умерено да спят дружно с трите си деца. Цветовете са неутрални - бяло, сиво, бежово, без непотребни акценти, които да притеглят вниманието. Личи си, че домът е основан с концепцията да бъде място за релакс.
 Снимка 418239

Ким и Кание са в очакване да станат родители за четвърти път. Засега е ясно, че бебето се износва от сурогатна майка, ще е момче и сигурно няма да бъде кръстено още веднъж на някоя от четирите направления на света. А стаята му в дома на семейство Уест към момента не е подготвена, показа самата Карадашиян.
 Снимка 418240

 Ким Кардашиян, Vogue и една корица
Новото предизвикателство пред Ким Кардашиян

Кое е - разбираме от Vogue

В хола на фамилията има само бял диван, бяла холна маса, бяла скулптура на мъж и бяло пиано. Кухнята също е издържана напълно в бяло и без нищо ненужно. Това, което вбесява най-вече риалити звездата, са неорганизираните дрешници и дрешници. А нейният не е измежду тях, сигурни сме, тъй като в това видео може да го пропусна, само че преди този момент ни го е показвала нееднократно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР