Ким Кардашиян е на корицата на септемврийския брой на списание

...
Ким Кардашиян е на корицата на септемврийския брой на списание
Коментари Харесай

Американска мечта: Ким Кардашиян позира гола пред знамето на САЩ

Ким Кардашиян е на корицата на септемврийския брой на списание Interview. На заглавния кадър тя съвсем повтаря известната си фотография от корицата на списание Paper от 2014 година, когато също театралничи с голи задни елементи. Автор на новата фотосесия е известният фотограф Надя Лий Коен, а фотосите се състояха на фона на флага на Съединени американски щати, защото съгласно създателите Ким въплъщава американската фантазия.
В допълнение Кардашиян отговори на няколко въпроса за персоналния жанр, храненето, " висшето общество " и проблемите със самочувствието.

 
                             

 

За работохолизма си
Мисля, че постоянно ще усещам, че към момента имам какво да потвърждавам. Дори и единствено на себе си. Следващата ми огромна цел е да завърша право, към този момент съм на половината път. Това в действителност лишава доста време. Всеки ден ча по два часа с професор. Нямам почивни дни поради това.

За персоналния жанр
Нещата, които нося, наподобяват реалистични. Винаги можете да намерите сходна дреха или решение за себе си в сходен жанр. Стилът ми наподобява изпълним от всеки.

За влизането във " висшето общество "
Когато бях с Kanye (Уест), той ме срещна с разнообразни хора и това несъмнено накара доста от тях да покажат друго равнище на почитание.

 
                             

 

За гения си
Мисля, че геният ми се крие в маркетинга и умеенето ми да представям артикули. А също и в това да знаеш какво желае клиентът и да го направиш да наподобява осъществимо, само че в това време малко непостижимо. Не бих споделил, че е гений. Мисля, че е малко магия и необикновен тип схващане на бизнеса.

За своята свенливост
Имам проблем със самочувствието. Винаги съм бил склонна към угодничество, срамежлива съм, когато би трябвало да приказвам за себе си, да се разказвам. Също по този начин имам проблеми да споделям на хората „ не “. Ето за какво ненавиждам, когато хората ме молят за неща.

 
                             

 

За задачите
Моята цел е постоянно да наподобявам във форма.

За това какво да ядем за закуска
Правя смути купа. Само с свеж кокос и пресни плодове като банани, праскови, манго, по-късно прибавям протеин и мюсли към него. И тогава пия парещ чай с бадемово мляко.

 
                             
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР