Ким Кардашиян беше критикувана за популяризиране в Instagram на непроверена

...
Ким Кардашиян беше критикувана за популяризиране в Instagram на непроверена
Коментари Харесай

Ким Кардашиян рекламирала непроверена криптовалута и заблудила последователите си

Ким Кардашиян беше подложена на критика за разпространение в Instagram на непроверена криптовалута от ръководителя на Органа за финансово държание на Англия (FCA), заяви Би Би Си.

Чарлз Рандел сподели, че Кардашиян е предложила на „ своите 250 милиона почитатели да спекулират с крипто жетони “, до момента в който разпространявала реклама за Ethereum Max.

Той назова това „ умозрителен дигитален знак, основан преди месец от незнайни разработчици “.

Рандел упрекна инфлуенсърите, че подхранват „ заблудите за бързо благосъстояние “. Той сподели това на Международния симпозиум по икономическа престъпност в Кеймбридж.

Шефът на FCA съобщи, че обявата на Ким Кардашиян в Инстаграм, която той означи, че е вярно маркирана като реклама, може да е била „ финансовата промоция с най-големия обществен обхват в историята “.
 Хакери ужилили Poly Network с съвсем 600 млн. $ в криптовалута Хакери ужилили Poly Network с съвсем 600 млн. $ в криптовалута
Хакери отмъкнаха криптовалути на стойност от 600 милиона $ от цифровата платформа Poly Network, най -големия обир в историята...

" На инфлуенсърите в обществените мрежи рутинно се заплаща от измамници, с цел да им оказват помощ да налеят и създадат дъмпинг с нови жетони на фона на чисти спекулации. Някои инфлуенсъри разпространяват криптовалути, които просто въобще не съществуват ", сподели той.

Рандел добави, че сега към 2,3 милиона британци имат криптовалута и 14% от тях употребяват заем за закупуването им.

Той сподели, че FCA неведнъж е предупреждавала за рисковете от притежаването на " спекулативни жетони ", които не са контролирани от FCA или са свързани с някаква компенсационна скица.

„ Ако ги купите, би трябвало да сте подготвени да загубите всичките си пари “, сподели той.

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР