Ким и Кортни Кардашиян считат, че са открили причината за

...
Ким и Кортни Кардашиян считат, че са открили причината за
Коментари Харесай

Конспиративните теории на Ким и Кортни Кардашиян за коронавируса

Ким и Кортни Кардашиян смятат, че са разкрили повода за разпространяването на COVID-19. Кортни Кардашиян видя библейското знамение, обвързвано с ковид. Тя разгласява ред от девета глава на „ Трета книга Царства “ от Стария завет, в който се приказва за божия зараза ”, която ще бъде изцелена след покаянието на човечеството. Вижте в канала във vbox7:

Посланието гласи: " Когато заключа небето, с цел да не вали дъжд, и заповядам на скакалците да изядат културите или изпратя зараза на Моя народ, в случай че Моят народ се моли, покае и отърве от злините, които е направил, тогава ще ги чуя от небето, ще им простя греховете и ще накарам земята им да разцъфне още веднъж ”.
               

A post shared by (@kourtneykardash) on Mar 20, 2020 at 1:14pm PDT

 Сестра й Ким Кардашиян откри, че ясновидката Силвия Браун е предсказала COVID-19 още през 2008 година:

„ Около 2020 година тежко заболяване, сходно на пневмония, ще се популяризира по цялото земно кълбо. То ще нападна белите дробове и бронхите на хората, устоявайки на всички познати способи на лекуване. Странен е фактът, че заболяването ще утихне толкоз бързо, колкото се е появила, само че ще се завърне 10 години по-късно, след което ще изчезне вечно “.
               

A post shared by (@kimkardashian) on Mar 16, 2020 at 1:56pm PDT

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР