Ким и Кортни Кардашиян все още враждуват в трейлъра на сезон 4 на „Kardashians“

...
Ким и Кортни Кардашиян може все още да живеят la
Коментари Харесай

Ким и Кортни Кардашиян може все още да живеят la dolce vita, но нещата не са толкова сладки между двете сестри в новия трейлър за сезон 4 на „The Kardashians“ на Hulu.

„Миналият сезон беше наистина труден“, казва Къртни в трейлъра от вторник, докато седи с Ким за изповедално интервю. Най-голямата сестра по-късно добавя, че е имало много „напрежение“ и че тя не се „чувства разбрана“.

Сезон 3 на риалити шоуто обхвана Ким и Кортни, които се опитваха да решат някои сестрински проблеми – включително, но не само, несъгласие относно сътрудничеството на Dolce & Gabbana и продължаващ дебат относно кражбата на сватбено настроение – и докато изглеждаше, че се помириха в края сезона изглежда, че пропастта между тях само се е задълбочила.

"Щастлив ли си?" Ким пита Къртни по време на това, което изглежда напрегнато телефонно обаждане в трейлъра, добавяйки: „Ти си различен човек и ни мразиш.“

Кортни през сълзи отговаря: „Ти си просто вещица и аз те мразя.“

По-късно в трейлъра Ким обяснява, че „динамиката се променя, животът на всеки върви в различни посоки“, когато става въпрос за клана Кардашиян/Дженър като цяло.

Различните посоки се чувстват като справедливо представяне поне в едно отношение, тъй като клипът също така дразни поне три от известните сестри в техните единични епохи – включително Ким и нейните по-малки сестри Клои Кардашиян и Кендъл Дженър, последната от които наскоро беше романтично свързан с испанския музикант Bad Bunny.

„Аз съм най-лошият необвързан човек“, казва Кендъл в трейлъра със смях.

Тристан Томпсън, баскетболистът от НБА, който споделя две деца с Khloe, също се появява в трейлъра, докато основателят на Good American обяснява, че двойката, която е отново, отново е в „чувствителни времена“.

Двамата са имали бурна връзка, белязана от няколко скандала за изневяра. През януари 2022 г. Томпсън потвърди, че е родил син от фитнес модела Марали Никълс. По-късно миналата година Клои и Томпсън посрещнаха второто си дете заедно, син.

Винаги оптимистка, Клои по-късно казва, че тежката динамика в семейството е „поправима“.

„Това няма да ни разбие“, казва тя.

„The Kardahians” сезон 4 започва да се излъчва на Hulu на 28 септември.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР