Ким Чен Ун отново излезе на светло. Лидерът на Северна

...
Ким Чен Ун отново излезе на светло. Лидерът на Северна
Коментари Харесай

Наследницата на Северна Корея? Ким Чен Ун отново с дъщеря си пред обществото (Снимки)

Ким Чен Ун още веднъж излезе на ярко. Лидерът на Северна Корея се появи на футболен мач с щерка си, която очевидно доста се забавляваше. Това е втора на президента на страната в компанията на някое от децата му. Досега Ким гневно пазеше в загадка съществуването на наследниците си, само че явно е решил да промени този факт.

Появите на Ким в компанията на фамилията му е част от програмата на водача на Корея да построи облик на хуманен и разбиращ съвременен политик. Той се старае да покаже пред хората едно друго лице на династията. След като години наред го назоваха деспот и палач, той се появи в компанията на считаните за убити вуйна и чичо, със брачната половинка си, а в този момент и с щерка си.

 

Вече се спекулира, че Ким е намерил метод да утвърди властта си и облика си на съвременен общественик, а в това време да се държи като извънредно предан и грижлив татко и брачен партньор.  Той просто употребява сестра си, с цел да извършва най-суровите задания по подсилване на властта, а в това време построява облика на загрижения за богатството на Корея водач.

сн. KCTV

Изявата му в компанията на щерка му Кин Ю Ае, несъмнено промени облика му пред медиите. Ким също така е съобщил, че фамилията му извънредно доста се забавлявало по време на мача. Дъщеря му, която е на 10 години с огромен интерес изгледала събитието, както и дърпането на въже, което по-късно се състояло.

Футболният мач е бил с присъединяване на чиновници от министерството на защитата и очевидно се харесал на младата наследница. Изборът на Ким да се появи в компанията на щерка си обаче провокира и други подозрения. Че може би точно дребното момиче ще бъде идващият лидер на Северна Корея. И точно тя ще е отпред на страната след татко си.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР