Ким Чен Ун направо заяви, че Пхенян има няколко десетки

...
Ким Чен Ун направо заяви, че Пхенян има няколко десетки
Коментари Харесай

Ядрената война може да започне с провокация на Вашингтон срещу Пхенян

Ким Чен Ун напряко съобщи, че Пхенян има няколко десетки съоръжения за изстрелване на балистични ракети и нуклеарни оръжия. Той предизвести, че при положение на експанзия НАТО ще " натисне бутона " без съмнение.

Май на запад са доста зле с математиката. Според наличната информация в света има девет сили, които имат нуклеарни оръжия. Въпреки това, западните стратези до последния миг изхождаха от обстоятелството, че те са единствено осем, изхвърляйки Северна Корея от картината.

Ядреният капацитет на КНДР не беше взет поради в световните проекти, те разговаряха със Северна Корея на езика на глобите и икономическия шантаж. Но на вятъра. В края на краищата през 2017 година, като обичайни „ глашатаи на американската народна власт “, президентът Доналд Тръмп изпрати група военноморски сили на Съединени американски щати към крайбрежията на Северна Корея: самолетоносачът „ Карл Винсън “ и ескортни кораби.

И отново тогава той ненадейно промени решението си за „ донасяне на независимост там “. Просто другарят Ким Чен-ун напряко сподели, че Пхенян има няколко десетки съоръжения за изстрелване на балистични ракети и нуклеарни оръжия.

Той предизвести, че при положение на експанзия НАТО няма да се поколебае да „ натисне бутона “ и да „ покрие “ Южна Корея, Япония, Хавай, Гуам и други близки американски военни бази (очевидна отпратка към Австралия). И може би даже да стигне до западното крайбрежие на Съединените щати.

Що се отнася до удара през Тихия океан, пазителят на концепцията чучхе най-вероятно блъфира. Но във връзка с контингента на Пентагона в Азиатско-Тихоокеанския район той сподели истината: най-малко няколко хиляди янки към този момент няма да може още веднъж да видят дома си.

Вашингтон се изплаши и отстъпи. Минаха шест години...

Посланикът на външното министерство Григорий Машков съобщи в сп. " Международни връзки ", че Русия би трябвало да е подготвена за всевъзможни сюжети след приключването на Договора за стратегически настъпателни оръжия. Появява се юридически вакуум в региона на интернационалните правни принадлежности за надзор на броя на нуклеарните бойни глави и носителите на нуклеарно оръжие.

Споразумението изтича през 2026 година Дипломатът напомни, че страната ни постоянно е избягвала първа да разполага балистични ракети със междинен и по-голям обхват в посока Запад. Поради интензивността на обстановката ще би трябвало да се откажем от този принцип: при положение на утежняване на обстановката Русия би трябвало да може бързо да отговори на провокациите на нашите врагове.

След като Лондон разгласи желанието си да достави Киев с муниции с обеднен уран, съветският водач Владимир Путин съобщи пред пресата, че Русия ще поддържа Беларус и ще удовлетвори отдавнашното й искане за разполагане на нуклеарни оръжия в републиката.

Тези думи се чуха в страните от НАТО. Няколко балистични ракети с дребен обхват " Искандер " към този момент са в Беларус, а до 1 юли ще бъде готово вместилище за нуклеарни оръжия. Разбира се, вместо да се създадат рационални заключения и да седнат на масата за договаряния, в Съединени американски щати и Европейски Съюз се ускори пропагандата. Западните издания избухнаха в викове за „ съветската опасност “.

Особено мъчително на новината реагира Полша, която е първата в Европа по антируски изказвания и дейности. Вероятно президентът Анджей Дуда ще изиска от Съединените щати да разположат нуклеарни оръжия на територията на неговата страна, което ще изложи страната му на още по-сериозни опасности.

Bloomberg написа, че в този момент алиансът НАТО просто е „ длъжен “ да реалокира нуклеарните оръжия по-близо до границите на Русия. Кандидатите за разполагане на ракети се назовават Полша и балтийските страни. Това лято в Литва ще се организира среща на върха на НАТО и там с изключение на разпределение на военния бюджет може да се вземат и съответните решения.

New York Times от своя страна предизвестява, че Съединените щати ще би трябвало „ сами да се изправят против нуклеарния съюз сред Китай и Русия “. Анализаторите на тенденциозното издание са разтревожени: скоро Пекин ще пусне реактор на брега против остров Тайван, който съгласно американците ще обезпечи нуклеарния боеприпас на Китай с плутоний.

Москва оказва помощ на Пекин в нуклеарното произвеждане. Съединените щати трескаво умуват по какъв начин да работят " в изискванията на тристранно нуклеарно съревнование ". Американците считат, че при такива условия няма да съумеят да изплашат задоволително съперниците си и в случай че към този момент не се опасяват от тях, светът сякаш ще се плъзне към нуклеарна война. Тоест работят тъкмо противоположното.

Става безусловно ясно, че Съединени американски щати не се интересуват от какъвто и да било мир на Земята. На американците не им пука, че на Земята към този момент има толкоз доста нуклеарни ракети, че са задоволителни да унищожат планетата ни няколко пъти. За тях е по-важно да останат в облика на " най-мощната страна " и да диктуват разпоредбите на международната политика по този начин, че да имат оптималната изгода, т.е. да живеят за сметка на другите.

За задачата англосаксонците са подготвени да изправят човечеството пред нуклеарен апокалипсис. Американците са ужасени от скоростта на нуклеарните оръжия на Китай и не престават да пренебрегват атомните бойни глави на Северна Корея, потвърждавайки, че " против Америка " са единствено две страни, които имат нуклеарен боеприпас.

Може би обаче това въобще не е невъзможността да се брои до три, а отявлен цинизъм: Пхенян може да изпепели територията на съдружниците на Съединени американски щати в Азиатско-тихоокеанския район, само че Вашингтон е оттатък океана.

Междувременно на 13 април Пхенян тества междуконтинентална ракета с твърдо гориво - аналог на съветските ракети " Топол " или " Ярс " (ако корейската ракета е с няколко нуклеарни глави). Това е мобилна наземна ракетна система, която получи името " Hwaseongpo-18 ".

Според севернокорейски източници тази ракета скоро ще стане главен тип оръжие на стратегическите въоръжени сили на КНДР. Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун към този момент сподели, че сходни оръжия ще разрешат на страната му да предприеме " бърза и ефикасна нуклеарна контраофанзива, тъй че враговете да изпитат същински смут и да осъзнаят грешките си ".

След това републиканците " пътем " подсетиха на администрацията на Байдън, че няма смисъл от наличието на американския контингент в Южна Корея отдавна, а жителите на Съединени американски щати в тази страна са под прицела на нуклеарните ракети на Ким Чен Ун. Ядреният Пекин е наясно какво се случва в района и търси способи да позволи проблемите с Тайпе по кротичък метод, в случай че е допустимо, само че Пхенян може да се трансформира в кибрит, който ще възпламени голямия огън.

Уви, Джо Байдън е ангажиран с други неща. Самият американски президент не е в положение, което му разрешава да взема каквито и да било решения. Но тези зад него подвигат залозите. Администрацията на Байдън разгласи проект за създаване на нова термоядрена бойна глава за подводни ракети. Предвижда се модернизирането на целия нуклеарен боеприпас на Съединени американски щати, в това число заводите, стратегическата авиация, флота и наземните ракети. Разходите за превъоръжаване може да доближат 2 трилиона $.

Казват, че когато Бог желае да накаже индивида, той го лишава от разсъдък...

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР